Mergi la antrenor si spune-i detaliat, asa cum ai scris aici. Spune-i si ca vrei sa vb cu restul echipei sa-ti dea pase, sa te implice in joc. Pana la urma, toti trebuie sa joace. Ca sa te simti implinit, fa-ti o echipa in plan secund, cand nu esti la scoala, in timpul liber. Invita niste prieteni, formati niste echipe, simte-te implinit si acolo.
Ar trebuii sa discuti cu antrenorul sa i spui lui, dar nu ai spus joci fotbal la un club? Sau asa ocazional in parc cu prietenii.
Încerc să spun asta cu blândețe, dar...realizezi că fotbalul de la școală nu are nicio treabă cu fotbalul de la club, nu?
Chiar și dacă ești cel mai slab la nivel de club, la școală tot ar trebui să fii mai bun decât colegii.
În rest, dacă zici că e antrenorul bun, atunci fii sigur că știe să-și facă treaba și dacă o să te vadă că excelezi, o să-ți acorde mai multă atenție. Momentan treaba lui e să te învețe să fii mai bun, nu să te pună în centrul atenției celorlalți. Când și dacă o să fie cazul, vei ajunge și acolo.
Asa-s fotbalistii tata. Daca o are cu mingia, isi dau aere ca cine e ca ei. Au probleme intre urechi. Te obisnuiesti sau iti faci cariera in alt domeniu. Ncsf.
Mulțumesc tuturor!
Nu am spus că sunt cel mai slab de la club...
M-am referit că toți mă consideră slab