| BL4J a întrebat:

Eu când joc fotbal cu cei care nu mă judecă și nu urlă pe mine, de exemplu la ora de sport joc foarte bine! Dau foarte multe goluri și driblez pe toată lumea.
Înainte nu puteam face asta, sau puteam dar nu credeam în mine.
Dinainte de această pandemie am mers la fotbal dar antrenorul este foarte bun și inspiră pe toată lumea.
Dar cei mari doar urlă și spun ce prost ești tu!
Nu îmi pasează niciodată!
Doar spune că sunt un slăbănog...
Eu niciodată nu am ocazia să joc, oare nu sunt,,popular"?
Ce pot face? Am încercat să ignor dar nu îmi pasau (mingea) oricum...
Antrenorului nu i-am spus niciodată pentru că vedea și el ce,, slăbănog" era și mă temeam că nu i-ar păsa dar este un om bun!
De ce eu nu am niciodată ocazia să joc?

Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

Mergi la antrenor si spune-i detaliat, asa cum ai scris aici. Spune-i si ca vrei sa vb cu restul echipei sa-ti dea pase, sa te implice in joc. Pana la urma, toti trebuie sa joace. Ca sa te simti implinit, fa-ti o echipa in plan secund, cand nu esti la scoala, in timpul liber. Invita niste prieteni, formati niste echipe, simte-te implinit si acolo.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ar trebuii sa discuti cu antrenorul sa i spui lui, dar nu ai spus joci fotbal la un club? Sau asa ocazional in parc cu prietenii.

| AnastasiaK a răspuns:

Încerc să spun asta cu blândețe, dar...realizezi că fotbalul de la școală nu are nicio treabă cu fotbalul de la club, nu?

Chiar și dacă ești cel mai slab la nivel de club, la școală tot ar trebui să fii mai bun decât colegii.

În rest, dacă zici că e antrenorul bun, atunci fii sigur că știe să-și facă treaba și dacă o să te vadă că excelezi, o să-ți acorde mai multă atenție. Momentan treaba lui e să te învețe să fii mai bun, nu să te pună în centrul atenției celorlalți. Când și dacă o să fie cazul, vei ajunge și acolo.

| Flavianadx a răspuns:

Asa-s fotbalistii tata. Daca o are cu mingia, isi dau aere ca cine e ca ei. Au probleme intre urechi. Te obisnuiesti sau iti faci cariera in alt domeniu. Ncsf.

| BL4J explică:

Mulțumesc tuturor!
Nu am spus că sunt cel mai slab de la club...
M-am referit că toți mă consideră slab