| Zuzumilk26 a întrebat:

Eu in acest moment am 96 de KG si am 15 ani si înălțimea de 1.75. Dacă alerg de 4 ori pe săptămână 6 Km in cat timp o sa slăbesc 30 de KG?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine îți cumperi o bicicletă și te ajuta sa slăbești. Și eu eram gras, ma rog... Gras. Aveam 78 kg și burta cât pepenele, apoi mi-am luat bicicletă, învățat sa merg pe ea pentru ca nici nu stiam asta și m-a ajutat sa slăbesc. In fine, dar și merg mult cu bicicleta și când spun mult ma refer la 80-100 km poate și mai mult. Pentru asta trebuie sa îți placă sa pedalezi.

10 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Dacă tot întrebi în categoria asta, de ce nu încerci să faci sex de vreo trei ori pe zi, dar fără să mănânci între partide. Nici după!
Să vezi ce repede slăbești!winking

| alina2k18 a răspuns:

Dieta! Daca nu tii poti sa alergi pana nu mai poti ca nu o sa slabesti un gramwinking Pentru inceput injumatateste portiile de mancare si mananca fara sa te saturi, evita chipsuri si dulciurile f concentrate.

| Cosmin86 a răspuns (pentru alina2k18):

Eu am slabit 18 mancand pe saturate (chiar si 2 fripturi dupa ora 19), pentru ca am stiut sa reduc carbohidratii si sa-mi iau energia din grasimi (da, grasimi) si sa fac sport serios.

| alina2k18 a răspuns (pentru Cosmin86):

Da, deci regim, am tinut si eu keto, da rezultate.

| Cosmin86 a răspuns (pentru alina2k18):

Nu e chiar un "regim", e mai degraba un stil de viata, ca au trecut 6 ani de cand fac asta.

| IonutR1 a răspuns:

Daca o sa incepi cu 6 Km din prima, dupa 2 zile te lasi si o sa zici ca iti place asa mai gras rolling on the floor
Acum lasand gluma la o parte, prima saptamana Poti alerga 3km, a doua 4, a treia 5, si dupa o luna 6km. Daca o sa te tii de treaba si vei respecta acei 6km si poate vei mai adauga si alte exercitii, cam in 2 ani vei reusi sa ajungi la niste rezultate ok, dar depinde si ce inaltime ai pentru ca nu ai precizat asta.

| Zuzumilk26 explică (pentru IonutR1):

Inaltimea mea este de 1.75

| anonim_4396 a răspuns (pentru IonutR1):

În 2 ani? Cred ca te-ai cam încurcat în calcule.

| Tuy555 a răspuns:

La inceput nu o sa poti din prima 6km + o bicicleta te ajuta mai mult, dar daca chiar vrei in cam 4-5 luni

| NegruVoda a răspuns:

Iti sugerez sa mananci cat mai putina paine si sa bei multa apa, painea ingrasa si spun asta din experienta.Nu spun sa nu mananci, doar ca sa scazi din caloriile pe care le consumi si sa faci si sport in acelasi timp. Poti face orice fel de exercitii care te fac sa obosesti, deoarece obosindu-te corpul consuma calorii iar daca tu manaci mai putin decat consumi vei scadea in greutate rapid, foarte rapid