| Lukasz a întrebat:

Eu joc fotbal si am facut antrenamente dar am renuntat la ele, deoarece era obositor si mi se luase cheful.

Iar acum de pe locul 1 pe clasa am ajuns pe 6-7.

Ce as putea face? La antrenamente nu ma mai intorc, asta-i sigur ca nici nu vreau si nici nu m-ar primii.

Pot aplica cu prietenul meu aceleasi exercitii ce le faceam la antrenamente? Oare vor da roade?

5 răspunsuri:
| Dumbi a răspuns:

Conteaza asa mult pe ce loc esti in clasa la un sport, daca tu nu practici acel sport sau te-ai lasat de el? Conteaza asa mult parerea celorlalti ca tu nu mai stii sa joci fotbal, asa de bine cum o faceai inainte? Mie nu imi place asa mult fotbalul, doar sa ma uit cum joaca altii, nu cand joc eu, chiar daca ma pricep putin, nu as face o cariera. Singurele sporturi pe care le-as face sunt Handbalul(tata a practicat handbal de perfomanta in Divizia a 2-a, dar s-a lasat, si as vrea sa incep de la anul cu sportul asta, dar nu stiu daca mai exista o echipa in oras, doar liceul stiu ca are…sad), Voleiul si Inotul.

Fa ce iti place, numai tine cont de parerile celorlalti, TU contezi, nu ei!

| Lukasz explică (pentru Dumbi):

Ideea e ca mie imi place fotbalul doar ca nu mai pot jca ca inainte.

| Dumbi a răspuns (pentru Lukasz):

Pai daca iti place de ce nu il mai practici? Sau de ce nu il practici acum? Du-te din nou la antrenamente…, dar greu sa mai faci ceva in Romania cu fotbalul, acum in acest moment…
Oricum, iti urez bafta!

| mikirobert a răspuns:

Daca exersesi in fiecare zi si iti faci un program da vei da roade ca la carte.

| geogeorgiana200 a răspuns:

Poti face exercitii in fiecare zi. E mult mai usor, poti repeta si singur ceea ce faceai la antrenamente.