| LoveMusic14 a întrebat:

Eu trebuie sa practic un sport si m-am decis sa aleg dintre înot si kick box. Ambele ajuta pa creșterea in înălțime si asta e cel mai important pentru mine, adică cel care te ajuta cel mai mult la crestere. Kick box-ul e practicat de multe modele si te ajuta si la auto apărare pe când înotul e bun pentru coloana. Ce sport îmi sugerați? Vreau sportul care te ajuta cel mai tare la slăbit, înălțat si sa ai un corp frumos! Ofer funda si vot! Pup

3 răspunsuri:
| differntlife a răspuns:

Un corp frumos zici. ca inotator o sa ai spatele destul de lat. baschet-ul in schimb te ajuta foarte mult la cresterea in inaltime. si de asemenea si slabesti pentru ca alergi foarte mult.
si atletismul este bun la inaltat si slabit.
luptele de contact in general nu te ajuta la crestere. de exemplu eu am facut judo si chiar incetineza cresterea.

| ILoveHandball a răspuns:

Eu spun sa alegi inotul ...niciodată nu am văzut ceva bun in lupte,ok e autoapărare, dar de ce ai intra intr-un ring, in ring ai doua posibilități ori bati ori îți iei bătaie, e foarte dureros si la un moment dat te degradează fizic, înotul e bun iti faci uncorp super te ajuta si la înălțimesi e si foarte fain...pup

| LoveMusic14 explică (pentru ILoveHandball):

Dat eu vreau sa practic doar antrenamentul de la kick box nu vreau in niciun caz in ring.