| Prtio a întrebat:

Fac 17 ani în august, am 1 metru și 80 și ceva de centimetri și în jur de 75 kg. Am 2 gantere acasă de cate 5 kg. Ce exerciții trebuie să fac cu aceste gantere că să fac mușchi?

Mulțumesc anticipat!

DAU FUNDĂ!

5 răspunsuri:
| Ak40 a răspuns:

Cu 5 kg nu prea o sa faci muschi sunt prea usoare dar in general poti face biceps triceps trapez spate si abdomenul

| Foame a răspuns:

Cu 2 gantere de 5kg nu prea ai ce sa faci dupa o perioada(te obisnuiesti cu greutatea) asa ca mai bine incearca sa te antrenezi cu greutatea corpului (calisthenics). Oricum daca modifici tempo-ul la exercitii cu acele 2 gantere te va mai ajuta sa cresti intensitatea.

| RobertMoon a răspuns:

"Dumbbells exercices" găsești pe net cate exerciții vrei, dar sunt prea ușoare la 5kg, dar decât nimic merge sa faci cate ceva.

| JUNNKiE47 a răspuns:

Te poți documenta de pe Youtube, cu gantere de 5KG poți lucra eventual umerii la început, însă maxim 1-2 săptămâni.

| Cosmin86 a răspuns:

Sunt o gramada de fete care fac incalzirea cu ganterele de 10 ca apoi sa treaca la cele de 15-17... cu 5 kg nu stiu ce sa faci, poate o incalzire pentru incalzire, altceva nu prea ai ce.

p.s.: muschii NU se fac cu exercitii, se fac cu exercitii + alimentatie speciala (fara 1.5-2 grame de proteina/kg-corp zilnic poti sa faci 40 de ani exercitii).