| MefX a întrebat:



fac de ceva timp sala (muscular fitness) dar nu sunt foarte multumit. as vrea ceva mai mult si intr-un timp bun. Nu am incercat niciodata sa iau steroizi dar vreau sa incerc acum dar nu stiu de unde sa cumpar. Nu am mai folosit niciodata si nu as vrea sa investesc foarte mult in ei. si va rog pe voi sa imi dati ceva site'uri de unde pot comand ceva bun si ieftin pentru inceput.

13 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

In primul rand nu stiu daca ai idee ca steroizii sunt ILEGALI! este ilegala atat detinerea, cumpararea sau vanzarea lor fara autorizatie speciala. Iar motivul poti verifica legea daca nu ma crezi pe cuvant, iar motivul pentru care sunt ilegali este destul de simplu, sunt foarte periculosi pentru sanatate.

Steroizii sunt arma lenesilor. Rezultatele la sala nu apar niciodata peste noapte trebuie mult antrenament multa dedicatie si ca sa nu mai zic cel mai important o dieta corecta si odihna pentru a vedea rezultate asta pe langa antrenamentele propriuzise de la sala. De cat timp faci tu fitness si te plangi ca nu vezi rezultate? Mananci ce trebuie si cat trebuie? te antrenezi corect? Eu sunt convins ca nu.

Repet steroizii sunt periculosi si nu recomand absolut nimanui sa ia asa ceva, cu atat mai putin unui copil care habar nu are ce baga in el si doar vrea sa fie "mare". A lua steroizi inseamna a trisa, iar consecintele sunt sanatatea ta.

| Deriol a răspuns:

Nu stiu ce inseamna la tine timp bun, dar ai nevoie de mult timp pentru a avea ceva rezultate si de asemenea nutritia conteaza foarte mult, eu nu-ti recomand sa iei steroizi dar ti-as recomanda sa iei niste suplimente nutritive pe baza de proteine si niste creatina.
Proteine:http://www.megaproteine.ro/Proteine/ON-100-Whey-Gold-Standard-2-27-kg/ sunt cele mai bune.
Si creatina:http://www.megaproteine.ro/......s-1-13-kg/
Daca nu vrei sa iei proteinele acelea pentru ca ti se par scumpe atunci ia doar creatina, cu toate ca proteinele ar fi mai recomandate, si proteinele bune nu sunt chiar asa cum vrei tu sub 100 de ron, acea creatina este printre putinele suplimente asa de bune dar si convenabile.
Bafta!
Si nu uita sa nu neglijezi ce mananci pe restul zilei doar fiindca iei acea creatina, alimentele conteaza si ele foarte mult, suplimentele doar suplimenteaza.

| MefX explică (pentru DuncaClaudiu):

Ceva mai ieftin?

| DuncaClaudiu a răspuns (pentru MefX):

Decat sa iei ceva ieftin si sa aiba efecte nedorite...

| MefX explică (pentru DuncaClaudiu):

Bun bun eu dau si 100 RON pe ei dar sa aiba efect. eu ma gandeam la ceva mai ieftin pentru inceput sa vad cum e si daca are cat de cat efect... Tu ai folosit macar ce mi-ai dat tu acolo? sau mi-ai dat doar primul raspuns de pe google?

| DuncaClaudiu a răspuns (pentru MefX):

Nu e de pe google. care ti l-am dat il foloseste un prieten(el si merge cu bicicleta mult, face sport...eu nu am folosit...si nu am dat search pe google.Asta puteai sa faci si tu.happy

| DuncaClaudiu a răspuns (pentru MefX):

Pai ..nu am dat search pe google.Asta puteai face si tu...din cate vezi ti-am dat pagina de facebook...din aia foloseste un amic de-al sorei mele, dar face si sport. Spor la cautat, atunci.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DuncaClaudiu):

Alea sunt SUPLIMENTE, nu steroizi.

Nici macar nu stii diferenta?

steroizi = hormoni sintetici ( majoritatea INJECTABILI ) si sunt si ilegali ca fapt divers ( vinzi steroizi si te prinde cineva => faci puscarie )

suplimente alimentare = mancare concentrata.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MefX):

Tu nici macar nu stii ce sunt steroizii, nu? Dar vrei rolling on the floor

Alt copil mic.,

AM si eu 2 intrebari SIMPLE :

1. ai cel putin 10 ani de sala?
2. ai cel putin 6-7 mese consistente pe zi? ( gen 20 de milioane / luna doar in mancare )?

| MefX explică (pentru Cosmin86):

Am 22 de ani. nu stiu ce sunt steroizii pentru ca nu am folosit niciodata stiu doar ca te ajuta sa iti dezvolti masa musculara mai repede.

Nu, nu am 6-7 mese consistente pe zi...

| Cosmin86 a răspuns (pentru MefX):

Atunci EXCLUS STEROIZI.

Steroizi iei cand poti peste 6-7 mese consistente pe zi si ai o gramada de ani de sala in spate.

Steroizii iti distrug organismul, de-aia nu se merita sa iei decat daca concurezi ( spre ex. la campionatul national de culturism sau la alte concursuri din afara, unde se castiga o gramada de bani ).

Daca NU vrei sa concurezi si vrei doar sa-ti maresti masa musculara, exista suplimente ( glutamina, oxid nitric, creatina, izolat proteic, etc. ) + mancare pentru muschi.