Buna si eu vreau sa învăț Parkour pentru ca imi place foarte mult si ma gândesc sa încep acusi.Eu m-am uitat la videoclipuri pe Youtube si am văzut cum ar trebui sa fac trucurile si toate celelalte si iti recomand sa te uiti si tu pentru ca videoclipurile mau lamburgini de orce problema doar ca ele sunt in engleză deci daca nu stii engleză e cam nasol.
Deci caută pe youtube:How to lern/do wallrun, how to lern/do frontflip si așa mai departe.
Pentru acest sport trebuie sa fii si slab si cu putere/muschi pentru ca la toate schemele din Parkour iti trebuie putere.
Si trebuie sa te alimentele si sănătos, daca ai vreo întrebare trimitem un mersi pe TPU.
Omul a vrut un răspuns care sa l ajute, eu i-am dat unul dar tu ai scris cu totul o prostie!
Știam eu ca se va găsi cineva ca mereu sa comenteze așa.
Dar sa iti spun eu o întrebare.
Sa zicem ca tu faci un sport care iti place si scrii o întrebare ca vrei puțin ajutor la el, cum sa fac aia?
Si vad si eu greșeli de gramatica si iti scriu așa.
Sau raspunzi tu greșit la o întrebare si răspund si eu cum raspunzi tu.
Ca sunt destuli utilizatori care răspund așa, nu ne mai trebuie unul!
Si daca mi-ai stii situația nici nu ai mai comenta.Situatia nu e ca nu sunt la școala pentru ca sunt si sunt cel mai bun! Dar sunt într-o tara straina si aici nu fac româna, nu? eu fac limba lor si gramatica lor care e cu totul altfel decât in româna!
Așa ca te rog sa nu mai comentezi degeaba!
"how to lern/do wallrun, how to lern/do frontflip", se scrie "learn", cuvantul "lern" nu exista, inteleg ca nu vorbesti romaneste, dar nici in engleza?
in fine, nu mai comentez despre asta... dar totusi " trebuie sa fii si slab si cu putere/muschi ", cei slabi nu prea au muschi
ori ai muschi ori esti slab, hoataraste-te