| zFreelife a întrebat:

Fac sala de 6 luni si vad rezultate conistent dar nu si cele dorit, si de curad mi-a venit ideea de la un prienten sa-mi fac un cilu cu steroizi pe baza de ( danabol - tostesteron si proviron ) dar as vrea sa stiu cam care sunt reactiile advrese. >> Am 16 ani, 1, 70, 55kg

5 răspunsuri:
| Wehes a răspuns:

Steroizi la 16 ani? Tu ai minte?
Nici la 30 de ani nu sunt recomandati, si el vrea la 16 ani steroizi cand inca e un mucea.
Tu nu stii ca odata luati, steroizii aduc cu ei sute de probleme? Te-ai documentat putin macar, inainte sa intrebi aici?
Toti vreti sa fiti musculosi, dar nu munciti pentru asta.
Ce rezultate ai fi vrut in 6 luni? 48 in brat, 90 kg?
Ai avut rezultate pe cat ai muncit.
Mananca 5-6 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati, dormi 8-9 ore, antreanza-te pe intensitate si ai sa vezi ca o sa ai rezultate. Pana atunci, lasa dracu steroizii.
P.S: Cand iei steroizi trebuie sa ai undeva la 8-9 mese pe zi ( 7 dintre ele sa contina neaparat carne, peste etc.)
Daca tu nu iti asiguri 5-6 acum, cum crezi ca o sa poti alea 8-9?

| MassEffect a răspuns:

Eu zic sa iti dai foc, lasa steroizi ca ramai cu **** mica .P.sManaca mult si dormi ca un bou, o sa ai rezultate.

| Toader_Alex_1989 a răspuns:

Copilasule du-te si trage la sala lasa steroizi spune-i prietenului ca e o putoare si un trisor in sport, iti afecteaza tot: scade potenta sexuala, afecteaza ficatu, mareste tensiunea, chelesti am prieteni ce-si dau la sala si ii vad cum merg la doctor des... esti cam bleg cica mituri copile mic :)) steroizi se dau doar persoanelor care au suferit ceva foarte grav si nu-si pot reveni! http://www.getfit.ro/sanatate/steroizi/efecte-negative-ale-steroizilor.html http://www.getfit.ro/sanatate/steroizi/efecte-negative-ale-steroizilor.html

| zFreelife explică:

Eu as vrea sa stiu daca imi afecteaza in vreun fel cresterea in inaltime, caci celelate reactii adverse cunoscute de voi sunt doar mituri.

| MassEffect a răspuns (pentru zFreelife):

Vezi ca poate incurci steroizi cu suplimentele alimentare, treaba ta ce faci cu sanatatea ta, numai sa nu iti para rau mai tarziu.