| AndreiTrifan a întrebat:

fac sala timp de un an jumate si rezultatele deja se vad foarte bine! Țin sa menționez ca in tot acest timp am mers la sala cate 4 zile pe sapt si am consumat ca proteine doar whey! Chiar sunt mulțumit de acest produs deoarece chiar m-a ajutat! Acum ce vreau sa va intreb este ca m ar afecta cu ceva daca as consuma si 3 g de creatina pe zi pe langa cupa de whey? Am auzit ca este foarte buna si nu ar avea efecte secundare, doar daca e luata in exces!

P.S:Am 16 ani

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

5 grame pe zi, nu 3.

| Iyulia3712 a răspuns:

Iti sugerez sa nu mai bagi porcarii in tine... Un corp frumos si sanatos tot prin dieta naturala il obtii. Poate prafurile alea or da rezultate, dar crede-ma ca iti fac foarte mult rau prin interiorul corpului. Mai bine gasesti alte surse de proteina, naturala, si iti imbunatatesti dieta, mancand mai multe alimente ce contin proteina, in mod natural! Mai ales de la varsta asta, sa folosesti prostiile alea mi se pare extrem de gresit. Atat iti spun, nu te juca cu sanatatea, pentru ca e mai importanta decat orice muschi ai putea obtine.

| AndreiTrifan explică (pentru Iyulia3712):

S au facut studii despre creatina si au numai rezultate bune! Din tot ceea ce spune ti dumneavoastră nu prea inteleg de ce nu ar fi buna! Dar este părerea ta si ti o respect!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Iyulia3712):

De ce "alte surse de proteina", cand el NU vorbea despre proteina?