| DeyutzuAndrey a întrebat:

imi puteti spune va rog cum fac un dribling usor dar eficient sau sa imi trm link la videoclip sau daca va rog sa imi spuneti cum pot sa execut un sut care sa aiba si precizie si efect si sa fie si puternic. ofer funda

Răspuns Câştigător
| LimonadaBaa a răspuns:

Fa ca orice om ce vrea sa invete, exerseaza, uite iti dau un exercitiu simplu, puneti in sir pietre, jaloane, orice pe post de obstacol si cu mingea le depasesti pe toate fara sa atingi obstacolele, asa am invatat eu, si altii prieteni, am facut asta pana nu mai aveam nici o problema cu ele, astfle castigi control asupra mingii iar la eventuale depasiri nu o sa o scapi. Sper sa iti fie de ajutor.
Uite si un link, http://www.youtube.com/watch?v=bIc-GhgrZhk

Sutul

Trage cu şiretul. Exersează mult cu şiretul.
Dacă ai adidaşi buni, poţi încerca şi cu vârful (şpiţul) însă astfel obţii doar forţă şi arareori precizie.
Cu şiretul bagi puţin piciorul sub minge. E ca şi cum ai ridica mingea pentru un volé al unui coechipier, numai că nu o ridici uşor ci tragi tare.

http://www.youtube.com/watch?v=zG3Q9JqxRm8

1 răspuns:
| TheYellowFlash a răspuns:

Pai, driblinguri usoare ar fi 360*, bicicleta ( care este foarte eficienta pentru ca adversarul nu stie unde sa puna piciorul mai exact), dar daca ai viteza incearca sa te bazezi pe aia mai mult. Iar la suturi incearca sa pui multa forta in ele pana aceea forta nu va mai fi limita.
Succes sper sa ajungi la steaua devil