Daca esti foarte slab, mananca mai mult, 8 mese. Carbohidrati complexi + proteine si grasimi sanatoase bineinteles Creste numarul de caloriile.
Am mai spus-o eu pe aici nu conteaza timpul fac sala de 3000 de ani da nimic nu se intampla doar trec pe langa ea, important e sa nu stai la vorbareala si sa faci efort la sala cat de mult poti si nu mereu la fel, corpul se adapteaza si el trebuie sa faci antrenament scurt si cu efort, plus sa manci proteine, sportul e de o viata nu de luni, ani important e sa faci sport pentru sanatatea ta, apropo daca manci carbohidtrati multi nu te mira
Corpul tau' ''mananca si din muschi'', citeste despre tipurile somatice ai sa vezi mai multe!
Vezi limbajul ca nu te tragi de sireturi cu oameni pe care nu ii cunosti. am inceput sala cu 50 kg 1.73 fara nicio sansa sa ma ingras. am ajuns la maxim de 80 kg cu grasime corporala de 12%. tip somatic o laie. am fost ectomorf cu 22 cm in brat, am ajuns la mezomorf cu 40 cm in brat. si daca ma chinui pot ajunge la 90 kg cu grasime corporala de 40% deci endomorf. si asta doar din modificarea alimentatiei si a antrenamentului. si am si pozele sa o dovedesc
Nu la nesfarsit, dar cat sunt tanar da. cu varsta metabolismul incetineste si vrei-nu vrei cedeaza capacitatea de a oscila. ideea era ca poti influenta metabolismul sa treci dintr-un tip somatic in altul. eu prind foarte greu in greutate si am incheieturile subtiri. caracteristicile ectomorfilor. dar prind repede masa musculara si nu slabesc repede + constructie osoasa masivaa specifice mezomorfilor. deci pot sa consider ca sunt undeva intre ecto-mezo.
Cum frate sa creasca muschii daca nu le dai hrana necesara! ai 5-6 mese pe zi? de ce nu iti cumperi un gainer? pe langa alea 5 mese si in 2 luni cresti sigur in masa!
Cipi1212 întreabă: