| DavidMihail a întrebat:

Intrebare adresata pentru fanii wrestlingului.Acum ca John Cena a castigat Royal Rumble-ul din 2013 si The Rock este noul campion WWE,ce decizie credeti ca va lua John Cena? Daca va lua decizia sa se bata cu The Rock pentru titlul WWE, cine credeti ca va castiga?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că greu o fi să-ţi dai seama ce decizie " va lua " Cena. E vorba de marketing, 100% vom avea Rock vs. Cena(Once in a lifetime part 2) la WrestleMania.

Totuşi, încă mai sper, că se va întâmpla un miracol în WWE şi că vor lua o decizie corectă, făcând din meciul de la WM unul de tip Triple Threat în care să fie băgat şi Punk.

Dacă va râmâne 1 vs. 1, Cena cu Rock, cu siguranţă Cena va câştiga. Dar Doamne, după meciul ăla atât de prost şi de monoton de la WM 28, de ce naiba să mai facă încă unul la fel şi anul ăsta? Rock nu mai poate, asta s-a văzut şi în meciul cu Punk, iar Cena, e Cena ce naiba, de 10 ani are aceleaşi manevre, aceleaşi replici idioate şi aceleaşi situaţii în care este pus să pară un supererou.

7 răspunsuri:
| Skynettt a răspuns:

Ca se va lasa de meserie ...nu va mai participa la lupte asta cred

| Robert985 a răspuns:

Daca se bate cu Rock nu cred ca o sa il bata... data trecuta la wrestlemania 28 a pierdut sad

| HellGirl666 a răspuns:

Bună.
Presupun că vrea să se bată cu The Rock pentru titlu. Nu sunt sigură că John va câștiga, dar nu se știe. ☺

| dracu14 a răspuns:

Sunt 2 variante
1.rock sa ramana campion dupa elimination chamber si atunci sigur il va alege pe el si va castiga(rock nu va ramane mult in companie doar are filme de facut, ce mai sunt filmele proaste fara the rock)
2.rock sa piarda la elimination chamber in fata lui punk si atunci sigur cena il va alege pe punk doar ca atunci va pierde

| Veleno1 a răspuns:

Prietene,wrestlingu-l sau mai exact meciurile, cine sunt campioni etc sunt aranjate, cena il va bate pe the rock la wrestlemania.Cum poti tu sa-ti explici ca vine un wrestler ce nu a mai luptat de 10 ani tanc direct intr-un meci pentru titlu?

| RyanFlame98 a răspuns:

Mai mult ca sigur se va duce dupa titlul WWE, indiferent cine il detine, dar sper ca The Rock sa piarda titlul la Elimination Chamber fiindca ar fi destul de plictisitor sa mai vedem un Cena-Rocky,"Two in a lifetime"

| diannna38 a răspuns:

Rock a dat un anunt acum la Superstars se va bate cu Punck la Elimiation Chamber ei doi in cusca de lanturi de 6 tone si jumate. Si Cena a anuntat partea a 2 a cu the Rock.
La Wrestlemania NJ NY, pe 7 aprilie Wrestlemania.