Nu e adevarat! Daca o sa faci sala ai parte numai de avantaje, e total eronat cine a spus o asemenea aberatie.Culturismul este foarte sanatos si poate fi considerat si un "mod de viata''.
Efectul steroizilor. faptul ca bagi in tine testosteron pe care nu il produce corpul da senzatia creierului ca nu mai are nevoie sa produca acest hormon, astfel dupa un ciclu, cand testosteronul din steroizi paraseste corpul, creierul nu isi mai produce propriul sau testosteron si rezulta micsorarea testicolelor, dar nu impotenta
Salut, in primul rand nu este corect "ipotent" ci impotent si nu, nu o sa ramai impotent.
Salut bunule internaut, incearca si o sa vezi, am facut 3 luni sala de fora, m-am lasat ca fumam, si in timpu salii, dar am reusit sa ma las de fumat. M-am mai apucat o luna si dupa mi-am rupt mana...tragic si stanjenitor, de luni ma apuc iar, si o s-o tin . Prietene gandeste logic putin, tu ridici greutati si impingi, iti pui corpu in miscare si sangele, ai putea pati ceva doar daca ridici prea mult, o hernie. Si iti voi da un sfat de la oricare antrenor de sala, NU FOLOSI PROTEINE SAU STEROIZI! Asta va produce impotenta. Succes in continuare!
anonim_4396 întreabă:
WalterWhite întreabă: