anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Joc de cateva luni la pariuri si am reusit sa strang 1000 RON. Poate tata sa scoata banii(sunt minor)daca contul e pe numele tatalui dar numele de utilizator este pe numele meu din agentiile stradale?(la inceput el mi-a facut contul de pe buletinul lui dar numele de utilizator e al lui).DAU FUNDA
PS:STIU CA SUNT INCHISE DAR AM NEVOIE SA STIU DACA POATE SA II SCOATA CAND SE DESCHID

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sigur ca poate sa-i scoata tatal tau, cu cartea lui de identitate.

| Eugen80 a răspuns:

Tu, ca MINOR, NU ai dreptul sa joci la jocuri de noroc! Peste tot scrie clar ca numai pentru 18+!
Deci indiferent ce ai facut tu, daca cei din agentie se prind, au dreptul sa NU ii dea nicinu ban tatalui tau, ba chiar sa faca reclamatie la politie pentru ca a permis unui minor sa joace la jocuri de noroc sau pariuri sau orice altceva!
Jocurile de noroc si pariurile sunt considerate vicii si minorii NU au dreptul sa le foloseasca!

| Zorn a răspuns:

Din moment ce contul e pe numele lui, cu siguranta ca va putea sa ii scoata. Daca contul e facut cu buletinul sau, atunci tot buletinul sau va fi dovada pe baza careia va putea scoate banii.

| SoareDaniel a răspuns:

Retrage-i pe cardul tatalui tau, nu din agentiile stradale, ca s-ar putea sa ai o surpriza anume sa te trezesti cu contul blocat si cu banii luati stiu cazuri. De altfel, nu fa prostia sa depui cand iti vine tie cheful de pe cardul unei prietene sau a unui prieten, pentru ca te vor lasa in voie sa iti faci felul iar la final cand retragi o sa fii blocat pe acelasi motiv, nu da numele de utilizator cu contul in care retragi! Nu te-as sfatui asadar, sa ii scoti din agentie, dat fiind ca e pe numele tau si in secunda doi isi vor da seama, crede-ma cunosc cazuri.