Cate kg ai? Ai macar 80? Ca daca ai patratele la 60 kg, nu inseamna nimic, orice slabanog are patratele asa cum orice grasa are sani.
Frate,am 15 ani, 1.70 si 62 kg, nu am mai menționat dar am vrut să știu dacă mai pot face inca 2 si sa fac 6 per total, six patch
Daca ajungi la 55 kg, fara sa pierzi mult din masa musculara printr-o alimentatie bogata in proteine, da, poti.
Doar ca o sa cantaresti cat o gantera.
Problema este ca nu vreau sa dau jos din masa musculara, vreau si sa pun pe mine..cam aici e problema.Stiu ca ma pot defini dar voi scade din masa musculara însă vreau pun masa musculara si sa imi fac zic patch-ul.
Ai putea sa faci 1 an masa musculara (4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati, poti sa bagi si 4 fripturi pe zi) si antrenament serios la sala. Si apoi sa faci 1-2 luni definire.
La asta m-am gândit si eu.dar acum vine vara..si te-ai prins tu
Vara viitoare. Vara asta nu mai ai ce sa faci, decat comentarii inutile pe TPU sau alte forumuri... e prea scurt timpul, nici cu injectii cu steroizi nu mai ai timp.
)
Ai zis bine, oricum nici nu vreau sa ma ating se steroizi, dar ai zis bine
Bineinteles ca poti face 6 patratele, rebuie doar sa te focusezi mai mult pe partea aceea can iti antrenezi abdomenul. Sunt multe videoclipuri pe Youtube despre ce fel de exercitii trebuie sa faci.
La cât am mâncat zilele astea de sărbători nici alea nu se mai văd ))))
Deii1415 întreabă: