Dupa un singur meci, mai ales cu un adversar care a jucat slab, nu se poate spune ca nu are alti adversari puternici.
Sa vedem echipele ce se vor califica din grupe si apoi putem sa ne pronuntam.
Ii bate Spania de nu stiu de ei poate si Franta, Germania nu-i cine stie ce, ce eu am observat dea lungul timpuluil in general cistiga echipe care au jucatori talentati, adica individualisti.
Germania mai mereu o mers pe echipa, se poate si ca echipa sa cistigi, dar mai greu.
Echipe care au cistigat, au avut jucatori de aia talentati, Messi, Maradona, Brazilia la fel, Spania al fel au avut de astia talentati, mingicari
Ro la fel, cand o fost echipa mai buna? Cind era Hagi si care mai erau pe acolo, erau jucatori cu talent, nu se mergea pe echipa doar.
Dar na poate ca timpurile sor schimbat si om vedea.Nici macar Spania spui tu, dar eu cred ca Spania o jucat cel mai bine pana acum, chiar daca Germania o cistigat cu scorul ala.
Ca echipa asa or cistigat mai mult Germania, ei mereu asa or mers pe echipa, ca nau avut talente, si Grecia cand no cistigat nici un meci, dar o iesit campioana Europeana aia or fgacut numa egal mereu, mers pe echipa, nici un talent, au fost cam pe dinafara sau aparat la greu, au iesit campioni
Acum sa vedem cum or merge.La mondial tot asa au cistigat echipele care ai 1-2-3 sau mai multe talente in echipa.O cistigat Argentina ca lo avut pe Messi si Franta, cu negru ala si alantu albu, cum il mai cheama, deci au avut asa 2 talentati care duc echipa, care are cuvintul decisiv.
Romania de aia c istiga ca era Hagi, ceor cistigat sa fim realisti, de aia o cistigat, de nu era hagi nu mai era nationala aia asa.
Spania are talente si are in general multe, asa ca nu prea o vad eu pe germani sai bata pe spanioli, chiar daca is la ei acasa.
Dar sa vedem si restul de echipe ce fac, apoi dupa primul meci mai discutam.
Eu spun că Anglia sau Franța ar avea cele mai mari șanse de câștig.
Ești german sau cum de tii cu ei?
Radu567 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: