| Fresh a întrebat:

Salut TPUhappy m-am apucat de ridicat greutati si as dori sa stiu cam ce exercitii ar trebui sa fac in asa fel in cat sa pun masa destul de repede ...mentionez ca am 15 ani jumate happy (pot face cu 10 kg=gantera)
dar vreau sa stiu cu cat este recomandat sa fac happy FUNDA!

4 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Tine'te de treaba omule. E impertinenta treaba cu cresterea in inaltime. daca mananci bine si dormi minim 8 ore o sa fii si inalt si cu ceva masa, dar la 15 ani e f.greu sa pui masahappy niste vitamine si minerale nu ti'ar strica! bafta. nu uita, mancarea face diferenta!

| Spike189 a răspuns:

Ca sa pui masa faci cu cea mai mare greutate care o poti ridica, fara sa misti mana in fata sau in spate sau sa te ajuti de cealalta mana. Foloseste cea mai mare greutate cu care faci exercitiile corect si fa cat mai multe repetari.

| Doreliana a răspuns:

Pffff la doar 15 ani iti trebuie sa pui masa?
stii ce spun eu? esti in crestere pana p la 21 de ani, la 15 ani nu ai de ce sa incepi sa ridici greutati
daca chiar doresti sa faci un sport care te poate si inalta si iti poate adauga si masa dar sanatos si sub supravegherea unui profesor este inotul
nicidecum sa ridici greutati de la varsta asta
pana la 18, 19, 20 de ani o sa fii si mai inalt si mai implinit si ohoooooo
ai rabdare doar, nu fa aceeasi greseala ca si multi adolescenti din ziua de azi care o iau razna
sa incepi sa faci sala de la varsta asta poate incetini cresterea ta normala si te poate face ca mai tarziu sa nu mai poti fii multumit de tine
fa innot sau alearga, te va ajuta foarte mult, mananca sanatos legume, fructe, lactate dar nu ridica greutati, vei avea timp pentru asta mai incolo daca crezi ca vei mai avea nevoie
asta e sfatul meu acum tu faci cum doresti
o zi placuta

| Fresh explică (pentru Doreliana):

Stiam si eu problema cu cresterea.de aceea am asteptat pana acum happy nu am probleme cu inaltimea am 1.79 si inca cresc happy si m-am hotarat sa ma apuc ...nu am nimic de pierdut parerea mea happy totusi multumesc de parere happy