| mirel12314 a întrebat:

M-am apucat de sala acum o luna si am inceput sa fac si cardio cat si forta in aceeasi sedinta. Pana acum am slabit 6 kg, dar acum nu mai slabesc aproape deloc, tin regim alimentar, beau in jur de 3-4l de apa pe zi!(15ani)

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E normal, la început slăbești mult pentru că nu e obișnuit organismu cu stilu ăsta de viață. după un timp se obișnuiește și nu mai e așa mare impactu.

| mirel12314 explică (pentru Adry05):

Imi recomanzi sa ma axez mai mult pe cardio decat el forta?

| Adry05 a răspuns (pentru mirel12314):

La vârsta ta da, mai ales dacă n-ai definitivat procesu de creștere.

| RobertMoon a răspuns:

Focuseaza-te pe cardio până slăbești, dar și pe dietă, iar apoi începe să tragi de fiare pentru masă, două lucruri nu se pot face de odată.

| PegassiDoctorulThau a răspuns:

Salut! Când te apuci de un program de slăbit cele mai multe kg le dai jos în prima luna, după care o sa scadă mai greu. Încearca sa nu mănânci mult zahar sau produse pe baza de zahar. Exista și un fel de supliment alimentar care arde mai tare grăsimile și îți dă energie în timpul antrenamentului însă nu recomand la 15 ani.
Mult succes sa arăți cum îți dorești!

| NorNegru a răspuns:

Salut! Antrenamentul cardio este suficient să-l execuți o dată, de 2 ori pe săptămână; de preferat în zilele în care nu execuți antrenamente de hipertrofie musculară (dezvoltarea țesutului muscular).
Undeva între 2-3 litri de apă pe zi ajung.
Ce greutate ai acum și unde îți propui să ajungi/să te menții?

| mirel12314 explică (pentru NorNegru):

Am 110 si vreau sa ajung la 80 pana in vara(1. 85cm inaltime)