| mihai4000 a întrebat:

m-am apucat de sala programul meu fiind acesta: Luni:brate; Marti: umeri si abdomen, Miercuri: pauza; Joi:inot; Vineri:spate; Sambata: piept; iar duminica pauza, e ok joi, vineri si sambata, ziua de spate dupa piept? Sau sa merg vineri la inot iar joi sa fac spate, ce parere aveti? (nu-mi reprosati si nu ma intrebati de ce nu fac picioare, e strict parerea mea de ce nu fac).

4 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Nu mi se pare in regula sa incepi cu bratele, pentru ca le obosesti si nu o sa mai poti sa fortezi apoi la umeri in ziua de marti.

Parerea mea este sa faci asa:
Luni: Piept
Marti:Spate
Miercuritongueauza
Joi:Umeri
Vineritongueauza
Sambata:Inot
Duminica:pauza

| mihai4000 explică (pentru Nickname1890):

Pai de aceea trebuie sa dorm cel putin 8 ore pe saptamana happy

| MrKez a răspuns:

E ok, dar vad ca lucrezi putin la unele muschi. Programul meu este(am ani de experienta). Luni:Cardio 3-4km Piept+biceps, Martitongueicioare+abdominale(in cazul tau daca nu poti, poti inlocui cu inot), Miercuri pauza, Joi:Umeri, abdominale, trapez. Vineri: Spate+triceps. Sambata:optional cardio afara. Duminica: Pauza

| Lorenzo31 a răspuns:

Salut,programul tau nu mi se pare ok deloc, incepi luni cu brate,+ marti umeri o sa iti consumi energia de la inceputul saptamanii, eu iti recomand sa faci luni piept marti spate, vineri umeri si sambata brate