| ekkk a întrebat:

M-am apucat de sala si as vrea sa stiu ce trebuie sa manac, câte ore de somn trebuie sa am
As vrea sa stiu tot ce trebuie sa fac pentru a creste in masa cat mai rapid
A si ce credeți, ar fi mai Ok sa iau proteine sau sa bag câte un hamburger in fiecare zii după sala?
Mulțumesc!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Carne de porc,pui, peste,cartofi,miere bio,alune,nuci,multa apa,legume, fructe
masa creste in functie de genetica ta, fiecare om e diferit, totul e sa progrezei tot mai mult, nu sa faci mereu la fel, sa te invingi mereu in fiecare zi sa nu uiti de cardio ca e important

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Https://www.machomen.ro/stiinta-cresterii-muschilor\
Procesul de creștere al musculaturii nu este cunoscut foarte bine, dar multe dintre teoriile pe acest subiect se bazează pe faptul că ridicatul de greutăți descompune mușchiul, iar creșterea lui rezultă dintr-o supracompensare a țesutului muscular la care corpul apelează pentru a se proteja de stres pe viitor.

| Mayar a răspuns:

Stiu ca fast food.ul este interzis.
Nu ai ceva sala de forte la tine in localitate? Ai putea merge acolo pentru a-l intreba pe instructor care ar putea sti mult mai bine decat noi

| DrGoogle a răspuns:

Ani, sex, greutate, inaltime, scopul urmarit?

| ekkk explică (pentru DrGoogle):

17 ani
Sunt băiat
60-65kg
Înălțime 1,85
Vreau sa scutesc in masa musculară

| DomnulKat a răspuns:

Dragule, in primul rand ai un inceput prost. Daca bagi fast food ce crezi ca faci? crezi ca castigi masa musculara? mananca natural sanatos din surse de proteine animale cat si vegetale insa cele animale sa fie baza, 6, 7 ore de somn depinde cat este necesar organismului tau, cand te simti odihnit tu.