| Monroe2017 a întrebat:

M am apucat de vreo doua luni de sala si ma gandeam sa iau suplimente sportive si anume shake proteic.Are vreun efect negativ aceasta proteina? Si de la ce firma sunt mai bune? Eu ma gandeam sa cumpar de la Myprotein.Ar fi super daca puteti sa mi dati mai multe detalii ca sa ma lamuresc cu proteinele astea. FUNDA!

4 răspunsuri:
| YTBDrawingBase a răspuns:

Citeste un articol scris de mine, care sper eu sa te ajute in asta. https://drawingbase.com/mersul-la-sala/ mizez pe whey protein. este scumpa dar este buna, nu uita ca odihna este importanta si cel mai imperativ este obiceiul de a merge la sala - presupun in contrast direct ca este vorba de ridicari usorare = asta la inceput. Cheers!

| Alexalb a răspuns:

În primul rând, suplimentele sunt recomandate persoanelor peste 18 ani, nu ştiu câţi ani ai, dar dacă le iei dinainte, poţi avea probleme mai târziu, dar cel mai bine e, după părerea mea, să nu iei niciun supliment, nişte proteine simple într-un shake sunt îndeajuns, şi dacă te duci la sală, contează cât efort depui să ajungi să arăţi bine, suplimentele mai mult te vor umfla şi vei arăta ciudat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexalb):

Serios? Suplimentele "mai mult te vor umfla"?

DE CAND umfla suplimentele?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Alexalb):

"să nu iei niciun supliment"
"niște proteine simple într-un shake sunt îndeajuns"

Nu vezi ca nici tu nu stii ce zici? laughing