| bossionut11 a întrebat:

m-am hotarat sa incep sa slabesc sa dau grasimea de la burta jos.Am inceput sa slabesc de la 65 de kg(am 1.76, 14 ani) si actual am 59 de kg dar nu vad o diferenta si nu prea merge deoarece voi deveni slabanog rau.O alta modalitate de a da jos grasimea de la burta pentru a face patratele.Sau ce fel de regim, nu prea as vrea sa mai slabesc, decat sa elimin grasimea.

2 răspunsuri:
| Cosmin4Fit a răspuns:

Esti in greutatea normala, cat mai vrei sa slabesti? Du-te si fa un test sa vezi ce procent de grasime corporala ai.

Daca e mai mare decat pentru ce trebuie la abdomen (de obicei trebuie sa fie in jur de 10-12% ca sa fie vizibili muschii abdominali) mai slabeste... dar cum a zis si delia, nu slabesti de la burta, slabesti peste tot, si inlocuiesti eventual cu masa musculara.

Ca sa se vada si sa creasca muschii abdominali, trebuie sa ii lucrezi pe aia. Ca sa slabesti, trebuie sa faci miscare cu tot corpul. Alergatul e ideal. Trebuie sa intelegi si ca in procesul de ardere de grasimi vei pierde si putina masa musculara, pe care apoi trebuie sa o cresti fara a baga in tine inapoi grasime.

| deliaionela99 a răspuns:

In general,nu poti sa slabesti intr-o singura zona, asa ca nici sa tii doar regim nu e eficient, pentru ca iti scade masa musculara, dar grasimea nu.E mai bine sa incerci sa tii o dieta, dar sa faci si multe exercitii pentru musculatura.