Dacă poți, fă-le. Sportu-i sport, îți folosește mult dar dacă te gândești că antrenamentele sau concursurile îți vor ocupa din timpul alocat și dedicat studiului pentru școală și tu ești indecis, cred că ar fi bine să cântărești cele două și să vezi ce contează cu adevărat, pentru că sunt de părere că la un moment dat va trebui să alegi. Dar pentru moment, fiind la început, eu zic să le faci pe amândouă pentru că și boxul te dezvoltă atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Vei vedea pe parcurs ce se întâmplă. Numai bine!
Fa-le pe amandoua deocamdata si te hotarasti mai tarziu, in Romania nu o sa castigi mult doar din sport, trebuie sa pleci in afara daca vrei ( gen cum a plecat Bute in Canada )
Uite sala de forta si boxul nu se imbina. Ori box, ori sala de forta. Boxul implica atat de mult cardio incat arzi toti muschii pe care sa zicem ii pui la sala de forta. Eu zic sa faci box in continuare daca ai devenit cat de cat bun in acest domeniu si daca e cand te-ai plictisit de el, te apuci de sala de forta si pui muschi
Repet: ambele nu merg.
Merg daca faci sala pentru forta si nu pentru masa