Daca vrei sa slabesti nu mai bea altceva in afara de apa si nu mai manca nimic facut cu zahar, faina, orez, cartofi sau cereale.
sportul e optional.
In primul rand, eu nu prea dau importanta username-urilor, dar acum da, username-ul tau are _2003, ceea ce poate insemna un moment important in viata ta sau anul in care te-ai nascut, am sa ma duc cu a doua varianta, tu ti-ai facut contul asta in 2016, sa zicem ca acum ai 14-15 ani. Ceea ce ma duce la ultima propozitie din intrebarea ta : Mai si fumez.Bineinteles eu nu am o problema cu asta,poti fuma,dar eu iti recomand sa te opresti, pentru profil de sanatate dar si pentru cel de bani, gandeste-te ca pe banii ce ii dai pentru a iti cumpara tigarii, poti sa ii strangi, si iti cumperi chestii care te vor ajuta sa iti ajungi scopul.
Al doilea lucru, ai zis ca ai 95KG, la 14-15 e posibil sa ai atatea, dar asta depinde de inaltimea ta, daca ai inte 1.80-1.90, atunci trebuie sa slabesti daca ai mai putin decat inaltimiile ce le-am spus, atunci CHIAR TREBUIE sa slabestii.La varsta ta,nu e recomandat sa se faca sala, si chiar si daca ar fi, si vei face sala, vei ajunge sa ai muschi, dar care sa fie acoperitii de grasime, rezultand ca masa ta sa creasca si mai mult. Daca vrei sa slabesti DIETA, exercitiile fizice sunt baza.
60% dieta, 40& exercitii fizice, acum depinde, daca esti o persoana sedentara care chiar nu face miscare de loc atunci 60% dieta si 40% exercitii e ceva bun, dar daca esti activ fizic 80% Dieta 20% exercitii.
Mai intai slabeste si dupa mergi la sala pentru forta, succes si lasa fumat-ul
Cipi1212 întreabă: