Luat impreuna cu o dieta echilibrata si antrenamente intense o sa dea rezultate foarte bune. Personal am observat un efect termogenic pronuntat in timp ce ma antrenam. Animal Cuts reduce retentia de apa deci vei observa o anumita schimbare dupa ce-l administrezi pe o perioada indelungata. N-am avut efecte secundare neplacute. Momentan folosesc Lipo Six Black despre care se spune ca ar fi cel mai "vicios" complex din aceasta categorie. Nici cu acesta n-am avut efecte secundare neplacute.
Animal pack sunt un complex de vitamine, la ce rezultate te asteptai?
''Animal Pak - Universal este un supliment complex cu vitamine, minerale, optimizatori metabolici, antioxidanti, enzime digestive, aminoacizi, complex pentru marirea performantelor-arginina, ginseng, uni-liver, inositol, cholina, l-carnitina, PABA.''
La nici un rezultat nu ma asteptam tata. Il iau in mine sa il dau afara.
Animal Pak este un produs excelent. Nu stiu ce rezultate urmaresti exact prin administrarea unui complex de vitamine si minerale decat buna functionare a organismului si o mai buna rezistenta la efort. Sper ca nu l-ai confundat cu Animal Cuts care face cu totul altceva. Personal am facut cicluri atat cu Animal Pak cat si cu Animal Cuts. Le-am administrat in aceeasi perioada. Avand in vedere ca fiecare dintre noi este unic, rezultatele difera in functie de foarte multi factori cheie: dieta, antrenament, repaus, genetica, stare psihica, hormoni.
Cred ca era vorba de Animal Cuts. cum ti s-a parut?
Multumesc
Luat impreuna cu o dieta echilibrata si antrenamente intense o sa dea rezultate foarte bune. Personal am observat un efect termogenic pronuntat in timp ce ma antrenam. Animal Cuts reduce retentia de apa deci vei observa o anumita schimbare dupa ce-l administrezi pe o perioada indelungata. N-am avut efecte secundare neplacute. Momentan folosesc Lipo Six Black despre care se spune ca ar fi cel mai "vicios" complex din aceasta categorie. Nici cu acesta n-am avut efecte secundare neplacute.