| mabell23 a întrebat:

Ma aflu intr-o situatie cam penibila! Am 14 ani si mama imi tot spunea ca ma indragostesc de antrenorul meu de voley, inainte nu era adevarat dar acum am inceput sa avem intr-un fel o relatie ceva gen tata fiica si asta m-a facut sa ma apropii mai tare de el! Ma imbratiseaza si ne intelegem foarte bine imi da likuri pe facebook.imi zice ca-s frumoasa, ma rog la toate ne zice si asa mai departe. El are 32 de ani.Si am doua intrebari:Ma iubeste? Cum sa fac sa nu il mai plac! Nici nu stiu ce am vazut la el ca e urat, poate amuzamentul lui sau faptul ca e romantic dupa parerea mea, in fine, va rog ajutati-ma! dau funda la disperare.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și el un mare dobitoc. Nu mai sunt femei pe lumea asta, ai rămas tu, o minoră!
Îți vezi de treaba ta, numai socializezi cu el pe net iar la școală să ai strict o relație elevă/profesor, nimic mai mult.
Pa, pa.

| mabell23 explică (pentru Legiuitoarea):

Aaaa...scuze am uitat sa mentionez nu la scoala, fac voley de performanta!

| Legiuitoarea a răspuns (pentru mabell23):

Bună.
Cu atât mai mult, mergi la alt club sportiv.
Pa, pa.

| mabell23 explică (pentru Legiuitoarea):

Nu o sa ma duc la alt club sportiv doar pentru asta si in plus toate acest discutii s-au petrecut si cu alte persoane in jur! da nu a fost pervers in sens sa-mi puna mana pe fund sau ceva de genu!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea nu are varsta!

| Marct a răspuns:

Ignora-l pe Faceboob, evita-i atingerile si incearca ca atunci cand esti cu el sa fie si alta lume in jur. El este oricum un dobitoc pentru ca face asta cu o minora si stie foarte bine ce face. Din ce am citit, nu cred ca intentiile lui sunt cele mai oneste. Iti recomand sa-l eviti si, mai ales, sa nu stai cu el decat daca sunt si alte persoane langa voi.