Hmm..Pai daca Ronaldo si Messi ar fi amandoi intr-o echipa ar fi cea mai buna echipa din lume.Iti spun si de ce Ronaldo:Are un sut puternic dar si un sprint destul de bun.Messi:Cred ca cel mai fantastic dribling din lume..Si fuge cat toata echipa..deci amandorura le lipseste ceva..lui Ronaldo ii lipseste driblingul iar lui Messi sutul.
In sportul asta nu ai cum sa decizi cine e cel mai bun din lume(ca jucator), ca echipa este usor deoarece asta nu este un sport individual, este un sport pe echipe.
La momentul actual balanta inclina catre Ronaldo. Dar in mare sunt egali. Si pana la urma fiecare favorizeaza pe cine vrea.
Parerea mea este ca Ronaldo este mai bun.
Motivul: Dribling, sut cu efect, viteza, pasa scurta, pasa lunga, centrare.
Messi din cate am vazut sta si asteapta mingea. Chestiile cu "alearga cat toata echipa" sunt niste prostii. Messi nu face altceva decat sa stea si cand prinde mingea mai face si el 2-3 driblinguri, mai da o pasa frumoasa si gata: Cel mai bun din lume! Prostii...Messi ar fi nimic fara Xavi, Iniesta, Pedro, Neymar etc. (Parerea mea)
Messi clar...
CR7(Ronaldo) simuleaza foarte des și este foarte agresiv... Ceea ce la Messi nu prea vezi.
+Messi participa la orice faza a Barcelonai, CR7 nu prea face asta.
(Parerea mea)
Cipi1212 întreabă: