anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma gandeam sa imi cumpar un echipament de baschet bun si aveam optiunea sa imi iau de pe site-uri din strainatate gen Amazon, Eastbay, Prodirect. Si ma intrebam daca ar costa mult transportul si daca este un risc ca pe drum sa se intample ceva si sa nu le mai primesc intregi. Si inca o chestie, sunt mult mai scumpe decat cele din Romania? Ma gandeam sa merg si pe la Decathlon sa vad ce e. Tin sa mentionez ca caut un echipament de buget. Aprox 400 lei.

5 răspunsuri:
| JackR a răspuns:

Daca vorbesti de baschet, de ce nu cauti la "mama" lui? Adica la Spalding. Au magazin online in Romania: http://www.spaldingromania.ro/. preturi rezonabile, cheltuieli de transport zero (pentru suma pe care vrei tu sa o cheltui).

| paul0507 a răspuns (pentru JackR):

Prin echipament nu ma refer doar la papuci, sort, maiou ci la tot ce am nevoie pana la rucsac, coarda de sarit, bidon cu apa, soseste, o geanta mare.

| cristi202 a răspuns (pentru paul0507):

"Rucsac, coarda de sarit, bidon cu apa, sosete, o geanta mare" Astea nu tin neaparat de baschet... Le poti gasi in magazinele de sport. La Dechatlon e ideal, au preturi acceptabile, si lucruri bunicele.
O sugestie. Lasa coarda de sarit deoparte, nu are rost sa bagi bani in ea. Fa sarituri cu genunchii la piept, fie 10 serii a cate 15 repetari, fie 15 serii a cate 10 repetari, si, daca le faci corect, sarit pe virfurile picioarelor, nu pe calciie (risc sa iti faci coloana praf), si chiar ridici genunchii la piept, sigur iti imbunatatesti detenta. Cu inceperea fiecarei serii la inceputul fiecarui minut urmator (in exact 10 minute ai terminat cele 10 serii), asta era antrenamentul de forta cand faceam volei de performanta.

| paul0507 a răspuns (pentru cristi202):

Multumesc de sfat! Fac majoritatea exercitiilor care mi le-ai mentionat tu, insa as avea nevoie de o coarda de sarit dupa cum a spus antrenorul meu. Eu sunt destul de inalt pentru varsta mea (13 ani-1.78 m) si as mai putea pana la vara viitoare sa mai pun inca 5 cm, daca din martie de la 1.67 am ajuns la 1.78 in decembrie. Eu unul sunt din Arad si m-am uitat la Decathlon pe site si nu aveau in stoc la Timisoara. Nu prea avea rost sa dau banii pe benzina pana acolo si sa nu gasesc prea mare lucru. In 2 Ianuarie o sa ii sun sa vad daca nu au updatat ei site-ul, sa vad daca au in stoc ce am eu nevoie. In fine, iti doresc un an nou fericit!

| cristi202 a răspuns (pentru paul0507):

Daca antrenorul a spus, asta este, e bine sa respecti ce a zis el, ca se tine de un program de antrenament in care sunt incluse si sariturile cu coarda. Inaltimea ta nu e un argument, si eu eram inalt la 13 ani cand am inceput sportul de performanta, ca si ceilalti colegi, si eu am ajuns la peste 2 m acum.
Si multumesc pentru urare. Un an nou fericit si tie!