Sall! Numai papagalii rad de tine... Intrecerea este cu tine insuti. toti am fost incepatori, odata. Lucreaza din greu. Rezultatele nu vor intarzia sa apara! Bafta!
Auzi acolo ma ce griji iti faci
Pe bune?
Cine crezi ca are treaba cu tine?
Nu o sa zica nimeni nimic, o sa fie prea ocupati sa faca muschi
Nu iti fa griji nu o sa rada nimeni de tine.
Si daca tot mergi la sala lucreaza si celelalte grupe musculare, nu numai bratele.
E super la sala
Bafta!
Rusine? Toti au fost asa ca tine slabanogi inainte de sala, n-am auzit pe nici unu sa se fi nascut cu masa musculara.
Daca te referi la faptul ca esti slab, adica nu ai forme, stai chill, asa am fost toti, eu prima oara cand am intrat pe usa aia aveam aceeasi impresie insa fiecare isi vede de treaba lui, toti trebuie sa inceapa de undeva.
Stai linistit, totul va fi bine.
Ei cum crezi ca au fost cand s-au dus primadata la sala?
Nu ai de ce credema.De aceeasi parere eram si eu.Cand am mers.
Am 1.80 si aveam 56 kg. Poate prima zi o sa ti se para mai ciudata. Dupa o sa te obisnuiesti si o sa te cunosti cu ceilalti de la sala si o sa iti placa foarte foarte mult.
Pretenash nu-ti fie frica nu-ti fie jena ei tot asa au fost ca tine la inceput mai ales cand m-am dus eu eram un bididiu vorba ta avaem 54 kg si 174cm si dupa 1 an am ajuns la 1.79 si 74 kg nu mai zic ca i-am ajuns paaia de radeau de mine uni dintre ei care imi zicea mereu ba ai grija sa nu cada gantera pe tine si gantera avea 15 kg facea mistouri etc. dar nu-i baga in seama si dupa 1 an imi cer sfaturi despre ce proteine sa ia si ce steroizi stai calm pretenassh
Tu nu trebuie sa bagi pe altii in seama, tu trebuie sa fii tu insasi sa nu dai seama la altii. Eu te sfatuiesc sa mergi la sala de forta Bafta.
Depinde unde mergi si cu cine..eu iti sugerez sa mergi si sa nu-ti fie rusine! pana la urma esti tu natural si asta conteaza
atata timp cat te tii de treaba si nu te duci doar ca sa vezi cat de grele sunt ganterele,totul e bine,i-a totul in serios si tine-te de treaba,nu conteaza varsta,de recomandat ar fi sa faci tot nu doar antebrat si nu stiu ce, la sala e cu program cu serii, cate si cum, nu te duci le ridici pe cele mai grele iar maine nu te poti riidca din pat, bafta!
xyblue întreabă: