Salut, nu prea e ce program in 3 zile sa faci, te-as sfatui sa il faci minim de 4 ca sa ai si timp de odihna,
Luni iept 4-5 exercitii si triceps 2 exercitii
marti : spate 4-5 exercitii si biceps 2 exercitii
miercuri : pauza
Joi: umeri 3-4 exercitii trapes 2-3-4 exercitii
Vineri : 4-5 exercitii biceps 4-5 exercitii triceps
sau ai putea intreba antrenorul de fitness din sala respectiva, pe pariu ca el ar putea avea un raspuns mai bun
4 serii.
FUNDA?
Mulțumesc de răspuns!
E foarte mult pentru brate 2 antr pe saptamana, si la volumul ala. Crești la *** vara.
O intrebare: tu picioare n-ai?
Nu e cam penibil ca un baiat care vorbeste de masa musculara sa ceara "funda"?
Picioarele da-le dracu, cui pasa de ele, nu?! Si ca incepator nu se lucreaza niciodata aceleasi grupe de 2 ori pe saptamana.Saracul chiar te-a crezut, ti-a dat funda si probabil o sa puna in practica ceea ce i-ai spus. Cersetor de funde
Tu chiar iei in serios sfaturi de la un copil care adauga "FUNDA?" la sfarsitul unui raspuns?
Chiar iei in serios prostia aia de program?
Iti recomand sa cauti despre programul Push/Pull/Legs, 3 zile pe sapt. Dar eu as recomanda macar 4 zile pe sapt.
Ca si incepator (
Manca-v-as pla voastra, fiecare urmeaza ce program vrea, eu mi-am dat opinia pe ce program am folosit eu, plus, i-am si spus la sfarsit sa intrebe si antrenorul de fitness, deci nu vad care pla mea ar fi problema cu raspunsul pe care l-am dat, cititi in pla mea mai bine raspunsul si dupa sa imi sariti in cap
Structura programului este buna, am vorbit cu un antrenor și am schimbat puțin. Am adăugat picioarele, am schimbat zilele în care fac brate, etc.
CPR întreabă: