Nu am sala aici și nici vreo bata ceva de care sa ma prind, plus ca nu pot face nici o tracțiune, și de celelalte chestii enunțate probabil o sa caut aplicați, întrebarea mea este dacă e bine cum le am aranjat și dacă mai adaug încă 2 exerciți cum sa le grupez pe zile.
Pai vezi, de-aia nu poti face nicio tractiune, ca la tractiuni intra muschi care NU SUNT lucrati de flotari ( spate, biceps, etc. ).
Ala e un program de copii mici cu care o sa ramai un FIRAV, mai bine faci un antrenament adevarat ( + o alimentatie speciala, sper ca nu vrei sa pui muschi mancand ca un om normal ).
Pai și ce sa fac mai omule, ca dacă o sa caut pe net ceva iar o sa zici ca e degeaba, și ce alimentație, nu-s independent financiar să-mi pot lua ce vreau, și mama nu e dispusa să-mi facă poftele, și mi-e totuși imposibil sa cred ca daca o sa fac astea nu s-ar schimba nimic, ca dacă o luam asa pot sa să nu mai fac absolut nimic ca e tot aceeași, nu?
Cati ani ai? In ce oras stai?
Am 16 ani, și stau într-un oraș foarte mic și subdezvoltat din Suceava am 1.83 sși 75-78kg, dacă te ajuta la ceva.
Si nu gasesti nicio bara/creanga de care sa faci tractiuni? Ai nevoie si de BICEPS si SPATE, ca sa se vada ca ai muschi.
Doar n-o sa porti tricouri M sau L si o sa zici ca esti "facut".
Într-adevăr, pai sincer sunt de 16 ani de aici și n-am văzut una, o sa încerc sa caut eu ceva dar nu sunt și alt exerciți printare sa se dezvolte bicepși și spatele?
Nu sunt sigur, prin care* scuze,
Uite :
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/......0191_n.jpg
Aici faceam tractiuni la o grinda, de care ma tineam doar cu varful degetelor. dar asta n-a fost O SCUZA sa nu fac!
NO EXCUSES!
Eu zic sa faci de toat ein fiecare zi, in afara de duminica daca vrei un corp cu muschi bine dezvoltati. Muschii abdominali nu se tin corect daca faci te trei ori pe saptamana, iti recomand macar de 5, 6 ori pe saptamana, flotarile la fel, doar ca la muschii de la maini poti sa faci si alte exercitii, si la genoflectiuni cum ziceam si inainte, daca nu faci de 5, 6 pri pe saptamana inseamna ca faci cam degeaba. Pentru ca daca faci de 5, 6 ori pe saptamana iti vei dezvolta masa musculara foarte repede si se pot vedea rezultate destul de bunisoare dupa vreo doua, trei saptamani. Daca faci doar de 3 ori pe saptamana muschii se vor dezvolta mai greu, si o sa ai nevoie de cam o luna si 2, 3 saptamani pentru a face muschii ca si cand ai lucra zilnic. Oricum succes mult si sa ai o masa musculara foarte bine dezvoltata! Funda?
Cum sa faca ma flotari de 5-6 ori pe saptamana, maxim 1 data, muschii au nevoie de repaus dupa un antrenament corect, tu comentezi si esti paralel cu sportul, auzi el face "genoflectiuni", vai de capul meu.
Da. tu nu stii ce inseamna muschi. Eu fac asa cum am zis si e foarte bine. Daca iei repauz 6 zile nu rezolvi nimic. Muschii scad incepand de la un repauz de 2, 3 zile. Daca iei pauza 6 zile nu mai faci muschi de loc. Si eu stiu din propria experienta. Cauta tu pe internet si saseste-mi un site pe care scria sa faci flotari o data pe saptamana sau alte exercitii.
Dupa 6 ani de sala stiu sigur cata pauza trebuie luata, eu dupa un antrenament la piept am nevoie cel putin de 3 zile de refacere, tu nu ai habar ce vorbesti, toti culturistii isi antreneaza o grupa musculara in parte 1 data pe saptamana, tu esti paralel cu sportul, tu faci "genoflectiuni" si stii ce inseamna muschi.