| Catalintoader2 a întrebat:

Salut TPU,mi-am luat un peste pangasius, n-am gustat in viata mea acest peste si vreau sa va intreb daca este bun acest peste?

12 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

E bunicel din cate imi aduc aminte nu are oase cum se zice, bine are ca orice peste dar nu de alea enervante multe si mici...eu am mancat de cateva ori file de pangasius si mi-a placut cat de cat, la asta ma refeream ca nu prea are oase.
Pe de alta parte si eu stiam din auzite ca este un peste care sta in ape poluate...

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Are gust bun, ce este drept. Insa... de sanatos, nu este prea sanatos. Chiar unul sintre cei mai nesanatosi de pe piata romana.

| Mosotti a răspuns:

E cam fad si gust mai putin, ia file de pastrav si frige pe gratar daca vrei gust mai bun, merge cu mujdei de rupe si cu mamaliga calda buna rau. Dar incearca si vezi cum e si pangasius daca tot ai luat, poate iti place.

| Freya1 a răspuns:

E bun, Am mâncat o perioadă lungă de timp doar ca e un pic dificil de gătit din perspectiva mea.
În general il găsesti congelat, iar după descongelare e extrem de moale si nu iese foarte ok dacă nu ai ustensile bune.

| Wr3nch a răspuns:

Mie personal imi place, mai ales ca nu are mirosul de mal al altor pesti.

| Dismally a răspuns:

Este bun doar daca o sa-ti placa tie, parerea noastra nu conteaza.

| siriusblack98 a răspuns:

Mie personal nu imi place. O carne fada fara gust. Zici ca mesteci hartie. La mine daca nu este caras romanesc dat prin usturoi ori somon afumat (doua extreme), nu mananc peste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte gustos si nu are oase multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea este pe gustul meu...mai ales de când am aflat cu ce se hrănește. straight face

| Sekim a răspuns:

Intrebarea asta nu are logica. Daca mie de exemplu imi place mult gustul pestelui, iti spun ca e bun si tie nu iti place atunci ar insemna ca te am mintit. Daca eu spun ca nu e bun si tie iti place e acelasi caz. Daca tot l ai cumparat mananca l si vezi daca iti place, nu avem de unde sa stim noi asta, fiecare are gusturi diferite in toate domeniile.

| Catalintoader2 explică (pentru Sekim):

Eu am vrut doar o parere

| NoisyLight a răspuns:

Am gustat cu ceva timp în urmă, din curiozitate. Are o carne fadă, nimic special. Nu mai gust a doua oară. Zici că este din plastic.