| Tony998 a întrebat:

Salut TPU! Niste sfaturi cum sa îmi induc o stare nervoasă? Cand trebuie sa fac joc un meci, o fac bine doar daca sunt nervos și reușesc, decât când vine natural, dar vreau sa pot să îmi induc aceasta stare ca să mă pot folosi pentru a reuși ce îmi doresc.

6 răspunsuri:
| AlexBalteanu999 a răspuns:

Gandeste-te la ceva ce te enerveaza pe tine, daca ai iubita gandeste-te ca te insala

| DataScience a răspuns:

O stare nervoasa te face sa faci orice mai prost, e simplu daca vrei sa faci lucruri mai proaste enervandu-te, ia mesajul meu fa-i printscreen si citeste-l de cate ori o sa ai nevoie sa te enervezi, eventual ca side effect s-ar putea sa si innebunesti daca il citesti de sute de ori, mult succes

| Catrice a răspuns:

Cauta pe net tutorialehee hee

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai nevoie de stare nervoasa, ca risti sa te dea antrenorula fara de pe teren, dar ai nevoie sa-ti impui sa te concentrezi pe meci, ca sa poti juca bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt pe principiul sa-ti folosesti frustrariile pe post de combustibil pentru a creea ceva pozitiv.
Eu de exemplu, cand vreau sa fac un lucru semnificativ si important pentru mine, imi aduc aminte ca altii m-au subestimat si mi-au zis ca nu o sa fac, nu o sa reusesc sa fac asta iar asta imi induce exact starea si motivatia de care am nevoie pentru a ma ambitiona mai mult sa fac acel lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lași pe fundal o melodie care te agită în sensul că îți accelerează ritmul cardiac.