| UMadBrah a întrebat:

Nu am mers 2 saptamani la sala si acum mi-e foarte greu, adica am scazut greutatile cu vreo 20 de kilograme.Stie cineva in cat timp o sa imi revin? Adica o sa imi revin in 1 saptamana sau...e ca si cum as incepe de la inceput? Va rog raspunde-ti numai daca stiti, Multumesc

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

2 saptamani e o perioada prea scurta, eu iau pauza de 1-2 sapamani periodic, la 3 luni de antrenament.

Ai mancat ok in perioada asta? Ceva e in neregula, 20 de kg scazi la greutati dupa cativa ani de pauza, in niciun caz dupa 2 saptamani.

| UMadBrah explică (pentru Cosmin86):

Pai pana acum faceam cu 70 la piept..acum cand am fost la antrenament am facut cu 50 doar vreo 6 repetari.Dar tot nu mi-ai raspuns, cat timp iti ia ca sa iti revi?

| Cosmin86 a răspuns (pentru UMadBrah):

Ar trebui intr-o saptamana sau 2 sa-ti revii.

Dar eu acnd iau 2 saptamani pauza lucrez exact la fel, cred ca si la o luna pauza as lucra exact la fel. Nu prea are sens, poate ai avut o zi proasta, poate ai lucrat la alt aparat ( la smith spre ex. e mai usor, 70 de kg la smith echivaleaza cam 55 la liber )

Repet, e normal sa iei vreo 2 saptamani pauza la fiecare 3-4 luni.

| SameMistake a răspuns:

În mod normal trebuie să îţi revii în câteva zile de mers la sală. Am şi eu un prieten bun care a fost plecat din ţară, şi el era obişnuit înainte să meargă zilnic la sală. A lipsit în jur de o lună şi i-a fost mai greu în prima zi, a doua zi dar eu cred ca îţi vei revenii şi tu repede atâta timp cât continui să faci mişcare(şi chiar nu numai la sală).
Numai bine!

| UMadBrah explică (pentru SameMistake):

Ms pentru raspuns

| Cosmin86 a răspuns (pentru SameMistake):

Zilnic la sala? Cine era prietenul tau, Arnold? laughing

| SameMistake a răspuns (pentru Cosmin86):

Măi, zilnic, vorba vine. se mai întâmpla să lipsească când nu putea sau nu avea chef laughing Dar în general în fiecare dimineaţă se ducea la sală.Cel puţin timp de un an cam aşa a fost
Într-adevăr, arată şi bine laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru SameMistake):

Daca facea pentru masa musculara e cam aiurea, muschii cresc in zilele de pauza, 3-4 sedinte / saptamana. sunt suficiente.

Daca facea pentru slabit sau doar sa fie in forma, mai merge happy

| deathy a răspuns:

Forta nu scade asa repede...mananca bine..defapt poate o scadea, ca banuiesc ca iei proteine.