| george9510 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac ajutati-ma este super stresant fac sala si nu pot sa ridic cu dreapta 7.5 kg la gantere dar cu stanga pot fara probleme ce pot sa fac ca sa le echilibrez dar nu vreau raspunsuri de genu " Lucreaza mai mult la dreapta " pentru ca asta stiu si eu vreau raspunsuri mai concrete multumesc

Răspuns Câştigător
| Andrei_Rusu_Andrei_1990 a răspuns:

Incearca sa ocolesti pentru o perioada ganterele, si fa-le pe cele cu bara, sunt mai mult decat sigur ca daca vei face cu bara vei baga umarul stang in fata si vei avea o msicare total gresita.
Banuiesc cand ai inceput sala nu a fost nimeni langa tine ca sa te ajute sa faci corect miscarea.
Stai lipit de un perete, coatele de asemenea, si incearca ori cu bara dreapta ori cu cea z sa faci repetari la inceput cu o greutate usoara pana cand se formeaza ambele maine, dupa care usor usor se vor apropia ca forta ambele maini, lucreaza usor si controleaza de fiecare data bara.
Ea pe cineva langa tine sa te ajute cand dai de greu pentru a nu trisa bagand bazinu in fata si ezlipindute de perete.
Sper sa te ajute.

2 răspunsuri:
| SerbanSnake a răspuns:

Nu poti decat sa ai rabdare, bratele se vor egala in timp eu am avut probleme cu stanga la inceput, scade un pic pe stanga in greutate astfel incat sa poti faci cu aceeasi greutate pe ambele brate nu incerca sati antrenezi bratu deficitar dupa sala sau in plus fata de celalat o sal extenuezi si nu o sa mai aiba timp de recuperare, ai rabdare in timp se vor egala daca le tratezi pe aman2 la fel, bafta.

| C3L1 a răspuns:

Pai aveam si eu probleme de genul
Daca tu ai la 7.5 incearca sa ridici cu amandoua mainile haltere(greutati) de cel putin 8.5 Kg apoi dai drumul mainii stangi si tine sus in aer cat poti de mult.
P.s : Sa faci asta de max 2 sau 3 ori apoi iei o pauza de vreo 10 min.Si repeti de vreo 5-6 ori pe zi.
La mine a mers si sper sa iti fie de folos sfatul meu.
In 2-3 saptamani se vor vedea rezultatele asa ca BAFTA LA LUCRU!
(Funda?)