| ionutbrezeanu a întrebat:

O vedem la anul pe Liverpool in Champions League? Ma uitam la ei si vad ca fac un sezon destul de bun, poate neasteptat de bun, dar totusi, pot prinde locul 4?

9 răspunsuri:
| AlexClAuDiU a răspuns:

Si eu sunt fan Liverpool...Totusi ar mia trebui adusi vreo 2-3 jucator chiar daca mergem in UCL trebuie sa o si castigam nuwinking

| parvuconst a răspuns:

Parerea mea este ca Liverpool este echipa de finala.

| aladinbeci a răspuns:

Ionut, si eu sper ca F.C.Liverpool sa joace la anul in Champions League. Dupa parerea mea, este echipa cu cel mai spectaculos joc din Premier League. Plus ca este o echipa de traditie.
Ar cam trebui sa devina si campioana a Angliei, ca a asteptat destul. Daca nu anul asta, poate intr-un viitor apropiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, pot. Dacă nu cumva se fac iarăşi ceva aranjamente favorabile pentru United. Podiumul va fi împărţit de Arsenal, City şi Chelsea(sper eu, în ordinea asta), iar Liverpool va lupta cu Tottenham pentru locul 4.

| Chamberlin a răspuns:

Daca vor progresa sigur vor ajunge in top 4.

| alexs99 a răspuns:

Liverpool este o echipă care practică un fotbal frumos, şi, dacă Manchester United nu-şi va reveni, va ocupa cel puţin locul 4.
O zi bună.

| Cezar2014 a răspuns:

Sunt fan Liverpool, dar nu stiu ce sa spun... au sanse.

| Cezar2014 a răspuns:

Doar sa nu mai vanda jucatori adversarelor.

| Cezar2014 a răspuns:

In premier ligue vor rezista cred anul acesta, dar in fotbal nimic nu e sigur! Interese, rocade, etc...