Eu,sunt cel mai bun portar din cartier .
Nu iti fie frica sa sari dupa minge.Noi cand jucam eu ori stau portar ori fundas.
Suntem aceeasi baieti care jucam vreo 10-15 (3 echipe) si este un baiat..in clasa a 10-a. dati seama ce sut are. I le scot fara probleme si din fata portii chiar. Din lovituri libere rar imi iau goluri, nu gafez decat daca imi ia cineva fata...
Nu ar trebui sa iti fie frica..doar ia-ti inima in dinti si baga mainile exact pe sut... fara sa mai gandesti altceva si-o sa vezi
Pai, altceva nu poti sa faci decat sa continui sa exersezi. Du'te cu un prieten si pune'l sa iti dea la poarta, cu viteza mica. Ba pe sus, ba pe jos, din colt in colt. Usor, usor vei invata. Dupa aceea spune'i sa suteze mai tare. Treptat vei invata. Asa eram si eu la handbal, la inceput, dupa aia am ajuns sa joc in poarta la campionate nationale . Secretul este sa nu te descurajezi, sa continui sa te antrenezi. Rezultatele vor veni mai mult ca sigur.
Nu te gandi ca o sa te loveasca uitate la minge si sari la ea si ai grija sa nu iti vina in fata
O sa inveti in timp sa feresti mingea, nu toata lumea devine portar pestenoapte :-p