| babiku11 a întrebat:

Pot creste in masa musculara daca nu folosesc proeteine ( doar mancare, 4-5 mese pe zi cu carne, legume, lapte etc )? adica doar tras la sala si mancarea de acasa fara proeteine...

Răspuns Câştigător
| florynmondialul a răspuns:

DA! pui muschi cu 4-5 mese pe zi si fara suplimente! dar acele mese sa fie bogate in proteine!
proteine= carne, lapte, branza, oua, somon, etc
nu neglija odihna! minim 8 ore de somn deoarece muschii cresc in somn!
ps: tu consumi deja proteine din mancare, iar acele suplimente nu sunt altceva decat mancare concentrata care nu face rau!

| babiku11 explică (pentru florynmondialul):

Pai asta incercam sa aflu ca eu am 5 mese pe zi cu carne legume etc. Dar ma gandeam ca prin mesele alea se pune si grasime si d-aia poate nu as creste asa mult in masa musculara. Ms oricum de ajutor

11 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Pai si mancarea aia a ta nu contine proteine ma? carnea aia crezi ca e facuta din apa si grasimi?

incetati dracu prostia asta cu proteine. se numesc SUPLIMENTE NUTRITIVE NU PROTEINE ce zici tu. invata diferenta. SALA FARA PROTEINE NU SE POATE, DAR SALA FARA SUPLIMENTE DA.

| Cosmin86 a răspuns:

Proteine = carne, peste, branza, oua, lactate, unele legume ( soia, quinoa, linte, etc. ).

Copil mic...

| OOOLEOOO a răspuns:

Stai linistit.
Cresti in masa musculara chiar si daca mananci numai vegetale.
http://youtu.be/RFPsvF3UOdo

Daca faci exercitii pentru cresterea masei musculare fii fara griji! :)

| Alexstrasza a răspuns:

E recomandat sa faci sala fara suplimente de genul.

Sau stii ce ai putea sa faci? Fa sala, ia suplimente de genul si o sa ajungi sa fii umflat ca un pitbull si sa nu fii in stare sa ridici de jos o sticla de 2 L de apa, da, insist sa iei suplimente de genul.

Si in plus, castigi si un sistem imunitar distrus.

| NDC12 a răspuns (pentru Alexstrasza):

laughing Uite ca eu iau " suplimente de genul " si chiar ajuta, nu am " castigat " nici un sistem imunitar distrus si nu sunt nici " umflat ", si ridic mai mult, nu doua sticle de 2 litrii laughing, concluzia?

| florynmondialul a răspuns (pentru Alexstrasza):

De ce faci confuzie intre suplimente si steroizi? arata-mi un singur om, sau un singur comentariu al unui om ca" s-a umflat ca un pitbull si nu a mai putut sa ridice nici o sticla de 2l" si eu imi sterg contul de pe TPU! doar unul singur!

| Goldenboy97 a răspuns (pentru Alexstrasza):

De cand pibullii sunt umflati? laughing

| Alexstrasza a răspuns (pentru florynmondialul):

Scuza-ma ca imi permit sa spun asta fara sa am o dovada de pe TPU. Cunosc pe cineva, un baiat de 23 de ani si inca unul de 19, care au luat steroizi, faceau sala impreuna si nici unul din ei nu a castigat ceva bun din asta. Si aici nu eu fac confuzie intre suplimente si steroizi.

| florynmondialul a răspuns (pentru Alexstrasza):

Ai perfecta dreptate! nu au avut ceva bun de castigat de la steroizi! nu de la suplimente!
steroizi= hormoni (pun in pericol sanatatea)
suplimente=mancare concentrata nu afecteaza cu nimic sanatatea! daca ar afecta sanatatea nu ar mai fi recomandate de atatia medici nutritionisti!
o seara buna!

| zaoo32 a răspuns:

Logic ca da happy si e si mai indicat de cat sa iei ceva pastile pentru ati grabi cresterea musculara si, cum au zis si ceilalti proteinele le gasesti in mancare happy