| Louys a întrebat:

Practic kickboxing-ul de 1 an, si in primele 6 luni sa zicem ca am progresat oarecum rapid.
De ceva timp, cel putin in vacanta de vara simt ca nu am progresat deloc.
Si am impresia ca nu mai progresez, efectiv, adica loviturile nu devin mai puternice, nu mi se mareste viteza(oricum nu am cine stie ce viteza), etc.

Aveti un sfat? Cum sa progresez mai rapid?

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Quassaar a răspuns:

Încearcă întotdeauna să te autodepășești. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

| Cosmin86 a răspuns (pentru ladacada):

O dieta bogata in proteine?

| Cosmin86 a răspuns:

Antrenorul tau ce zice? Spune-i sa te puna sa faci ceva mai greu, mai challenging.

Nu ai citit enuntul? Merge deja la sala de kickboxing de 1 an. deci nu exista "daca".

p.s.: o dieta bogata in proteine e buna si daca nu mergi la sala, proteinele nu ingrasa sa trebuiasca sa le "arzi".

| Louys explică (pentru Cosmin86):

Antrenorul mi-a spus vinerea trecuta, ca e mandru de mine, si parea foarte multumit(am avut o competite amicala cu alt club), dar marti mi s-a parut ca nu a fost asa multumit.
Deci sincer nu stiu ce parere generala are despre mine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Louys):

Nimeni nu e in forma maxima zilnic, nici macar medaliatii cu aur.

Serios? CAloriile ingrasa? DE CAND?

Pasul 1: pune mana si citeste ce sunt caloriile... ORICE are calorii, in afara de apa. Chiar si o leguma amarata.

Pasul 2: cat timp esti in deficit caloric, NIMIC nu ingrasa... sunt oameni care au slabit 20kg mancand la mc si kfc, dar fiind in deficit caloric.

Problema nu e ca nu ai fost "destul de expresiv", problema e ca nu stii NIMIC si iti dai cu parerea ca o moara stricata.