| edytZzza a întrebat:

probabil categoria este gresita dar nu am stiut unde sa o incadrez. Deci am putina grasime pe burta, iar in alte locuri sunt slab ( mi se vad oasele ), si as vrea sa stiu daca e sa ma ingras sa mananc mai mult, unde mi se va depune grasimea in acele locuri fara sau pe burta?

Merci!

3 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Grăsime se va depune pe tot corpul, în proporții aproape uniforme.

| Septiiiiiiiiiiiiiiixxl a răspuns:

As avea o intrebare la tine: noaptea cand dormi sufli pe gura sau pe nas... cercetatorii de stiinta spun ca daca sufli pe gura poti fi oricat de slabut ca tot ai burta

| pietrean a răspuns:

In primul rand, grasimea se depune mai mult pe burta; la tinerete, din cauza lipsei de miscare si a mancarii tip fast-food, iar la batranete, din cauza metabolismului mai lent.Mai sunt si alte motive, dar astea cred ca sunt cele mai importante. Banuind, ca esti o persoana tanara, poate esti balonat si nu ca ai avea grasime pe burta.Nu poti sa fii gras doar pe burta si slab in rest. Daca vrei sa te ingrasi,sanatos,mananca sanatos,fa miscare, pentru a avea pofta de mancare si "de a da jos" grasimea rea.Fa exercitii de abdomene, daca ti se pare ca muschii de acolo nu sunt tonifiati. Restul, mai vorbeste cu medicul de familie, pentru niste analize, sa vezi cum stai cu sanatatea.