| Ionut111117 a întrebat:

Puteti sa-mi dati niste exercitii cu gantere pentru incepator? Pot ridica 6kg, dar si 8. Am 15 ani

Răspuns Câştigător
| Ionut111117 explică (pentru RobertMoon):

Imi poti recomanda si o masa inainte de a ma apuca de exercitii? ceva ce sa nu contina legume?

| RobertMoon a răspuns (pentru Ionut111117):

Contul asta e folosit de 3 oameni, 2 băieți și o fată.
Eu nu mănânc înainte de exerciții, mai ales daca merg la sala pentru că trag tare și îmi vine sa vomit, dar totuși îți pot recomanda ceva ca să îți dea energie gen omleta din albușuri cu cașcaval sau brânză slabă/ bruschete de roșii cu mușchi file sau șuncă/ ananas recomand să mănânci dimineața (multi sportivi mănâncă ananas dimineața, in special partea lemnoasa).

| Cosmin86 a răspuns (pentru RobertMoon):

Inainte de sala cu 2 ore se mananca o friptura (sau doua) cu orez integral... orezul ofera energie pe termen lung (e cu eliberare prelungita) si e ideal inainte de sala.

Apoi inca o friptura cu ceva dupa sala... si cu inca 1-2 fripturi seara => 3-4 fripturi si isi asigura necesarul proteic. Pe langa asta, mai baga oua, cartofi, paste... TOATE in aceeasi zi.

4 răspunsuri:
| DanielHX a răspuns:

Orice iti poti imagina. Indiferent ca e de impins sau tras, poti lucra aproape orice cu niste gantere. Iti poti face propriile exercitii cat timp respecta directia pe care actioneaza fibrele musculare si treci printr-un punct maxim de contractie.