anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

scuzati categoria dar asta e mai vizualizata. Sa incep asa eu am 16 ani 54 kg 1.65 m si as vrea sa iau proteine pentru dezvoltarea masei musculatre, bine inteles lucrand exerciti de forta, intrebarea mea urmatoarea ce proteine imi recomandati sa dea ramdament in 3 luni cat de cat?

7 răspunsuri:
| grab a răspuns:

La 1.65 banueisc ca ai o frustrare de piticism si p u t za mica si vrei sa compensezi prin muschi care sa atraga atentia fetelor care rup veverita cu aia mai smecheri ca tine.

Bun, atunci mergi la un nutritionist ca sa iti faci un set de analize complete si sa iti recomande ceva garantat pentru cazul tau caci asa din TPU si de la dealeri s-ar putea sa afli doar jumate de adevar si la varsta aia frageda sa iti dai peste cap grav spre iremediabil anumite glande endocrine inca sensibile in perioada asta.

Mare grija, mare! Pentru o bucatica de pi 2 da nu merita sa iti risti dezvoltarea ulterioara! happy

Bafta!

| grab a răspuns:

Muschiulet,

Am folosit doar cuvintele tale in interpretarea mea, fii atent:

"16 ani 54 kg 1.65 m"
+
"sa dea ramdament in 3 luni cat de cat".

Adica atata graba pentru?

Daca e doar dorinta de dezvoltare sanatoasa trebuie ceva ani de munca nu 3 luni.

In fine, poate sinceritatea si stricta interpretare lipsita de emotii si emaptie deranjeaza pe cei care vor rezultate rapide.
Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In caz ca nu stiai deja iei proteine. Daca te referi la proteine sintetizate eu zic sa mergi cu firmele din USA/SUA care au o istorie in acest domeniu. Gen Optimum Nutrition, BSN, Dymatize, MuscleTech, etc. Eu ti-as recomanda un supliment care a castigat timp de 8 ani la rand premiul pentru suplimentul anului. Uite aici link: http://www.fittshop.ro/......ndard.html

| Wehes a răspuns:

Proteinele alea ale tale = SUPLIMENTE.
Suplimentele nu se iau 3 Luni, se iau ANI.
Mai departe nu mai are rost sa comentez.

| BlackheartQueen a răspuns:

Poti intreba din locul in care le cumperi (presupun ca de la sala) care sunt mai eficiente.

| BlackheartQueen a răspuns:

Cred ca ar trebui sa lucrezi mult masa musculara si nu stiu in ce conditii vei reusi sa faci asta acasa. Cred ca cel mai bine este sa vorbesti cu cineva care iti poate recomanda sigur si exact astfel de proteine. E mai ok decat sa cumperi ceva pe auzite.

| Arkhasas a răspuns:

Proteine iei dacă faci efort intens. Dacă nu mergi la sală, orice ai face nu e efort intens, crede-mă.