Fara indoiala iti spun ca este Otelul Galati mai buna ca Steaua. Cu un lot ca al celor de la Galati sa bati pe Steaua in supercupa sa stii ca este o performanta. Eu cred si sper că Oțelul Galați va ajunge mai sus in campionat si in UEFA Champions League decat cei de la Steaua București. Hai Oțelul din Galați!
Ma da inloc sa dati si voi o explicatie la baiat scrieti STEAUA :X OTELU :X si nu stiu ce...
Frate Otelul are echipa mai omogena cu putini jucatori tehnici si de valoare care ii are Steaua dar ei au un punct forte ca joaca in echipa si isi dau viata pe teren, Steaua a transferat mult si valoros dar ei trebuie sa invete sa lucreze in echipa si apoi se poate vorbi...deci e greu de spus care e mai buna cand a intalnit Steaua pe Ghencea Otelu a luat-o cu 1-0 a fost un penalty clar pentru steaua care nu s-a dat+un gol anulat din offsaid deci putea sa fie un 3-0 clar, iar in supercupa singurul care sa daruit a fost Rusescu, dar daca te referi la momentul de fata Steaua e mai valoroasa
Pei gandeste'te si tu putin! Cine a luat Campionatu' si SupercupaRomaniei anul` asta? Deci asa ziceam si eu. Otelu` Galati!
NighTMaRe_2943 întreabă: