Sala unde faceam eu s-a inchis pana pe 1 iunie, deci nu se stie. In momentul cand trece virusul, e clar ca se deschid toate. Pana atunci adapteaza-te. Eu fac tractiuni si alte exercitii in curte acum, nu poti nici sa stai degeaba.
In mod sigur nu exista, avand in vedere ca salile de sport au fost inchise pe perioada starii de urgenta.
Salut, știi când s-ar putea deschide? Am auzit ca s-ar putea în luna mai dar nu știu sigur
Da bos dar nici nu prea pot sa ies din casă, mai mult că sigur iau amenda și parcurile sunt inchise. nu prea am unde sa fac sport
Inca nu se stie sigur. Aproape sigur ca starea de urgenta va fi prelungita pe o noua perioada, incepand cu 16 aprilie, nu se stie inca daca o sa fie tot pe 30 de zile sau mai putin.
Sala unde faceam eu s-a inchis pana pe 1 iunie, deci nu se stie. In momentul cand trece virusul, e clar ca se deschid toate. Pana atunci adapteaza-te. Eu fac tractiuni si alte exercitii in curte acum, nu poti nici sa stai degeaba.
Si eu abia astept sa se deschida o sala... iti dai seama ca nu ai cum sa pierzi toata munca in 2-3 luni, termina cu prostiile.
Dar faza cu +10kg, ce dracu mananci?
Nu. Nu au voie să funcționeze tocmai ca să nu se adune mai mulți deștepți ca tine acolo și asta să ducă la probleme de sănătate.
Fashionfriendz întreabă: