Salut... pei eu stiu mai multe trucuri 1/ e vara ai timp sa te duci la un strand la mare etc. inoata 2/ dimineata cand te trezesti ocupati 5 minute intinzandule cat poti tu crede-ma merge cand te trezesti oasele si cartilagele sunt mai mui sa zic asa 3/ Baschet bafta mult noroc!
Salut!
Sunt putine lucruri concrete. Totul tine de genetic, dar iata ca poti sa te chinui. Rezultatele nu sunt garantate. Poate insa vei mai creste, ai 14 ani si ai inca 6 ani sa cresti.
Calciu + vitamina D, in combinatie cu sport. Inot, sarit (lungime si inaltime), alergat, basket ajuta foarte mult la inaltat pentru majoritatea persoanelor. Combina-le si incearca sa eviti sala de forta sau daca vrei sa faci sala evita sa folosesti haltere si greutati prea mari.
Multa bafta!
Sa joci basket sau sa innoti
Poti face si orice alt sport, dar pentru asta cele doua sunt indicate
Bafta:*
In pricipal basket, stai linistit, eu am avut un coleg caruia ii ziceam piciu in generala iar acum e mai inalt ca mine, si sunt mai multe cazuri. ai timp sa cresti dar practica un sport ca sa fi sigur.
Sportul este cel mai potrivit, inotul iti lateste spatele destul de mult si te inalta destul, totusi pentru a te inalta mult am auzit un secret la sala de forta, dupa ce trag astia de fiare si fac ca toate alea, stau cateva minute agatati in maini de o bara, unul din ei in clasa a 9-a avea cam 1.59, a terminat a 12-a cu 1.85 pentru ca timp 1 an in a 9-a se ducea de 3-4 ori pe saptamana la sala si la sfarsit statea agatat de bara aia, asta i-a declansat cresterea