| RottiesAreCool a întrebat:

Salut TPU!
Sunt baiat, am 14 ani si 160 de cm inaltime, sunt cam cel mai scund din clasa(am terminat clasa a 7-a). Ce as putea sa fac vara asta pentru a creste in inaltime si poate pentru a ma lati putin?

Răspuns Câştigător
| InSaNe_6155 a răspuns:

Salut... pei eu stiu mai multe trucuri 1/ e vara ai timp sa te duci la un strand la mare etc. inoata happy 2/ dimineata cand te trezesti ocupati 5 minute intinzandule cat poti tu happy crede-ma merge happy cand te trezesti oasele si cartilagele sunt mai mui sa zic asa 3/ Baschet happy bafta mult noroc!

5 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Salut!
Sunt putine lucruri concrete. Totul tine de genetic, dar iata ca poti sa te chinui. Rezultatele nu sunt garantate. Poate insa vei mai creste, ai 14 ani si ai inca 6 ani sa cresti.
Calciu + vitamina D, in combinatie cu sport. Inot, sarit (lungime si inaltime), alergat, basket ajuta foarte mult la inaltat pentru majoritatea persoanelor. Combina-le si incearca sa eviti sala de forta sau daca vrei sa faci sala evita sa folosesti haltere si greutati prea mari.

Multa bafta!

| whatevernvm a răspuns:

Sa joci basket sau sa innotihappy

Poti face si orice alt sport, dar pentru asta cele doua sunt indicatehappy

Bafta:*

| summer12 a răspuns:

In pricipal basket, stai linistit, eu am avut un coleg caruia ii ziceam piciu in generala iar acum e mai inalt ca mine, si sunt mai multe cazuri. ai timp sa cresti dar practica un sport ca sa fi sigur.

| Robi_3511 a răspuns:

Sportul este cel mai potrivit, inotul iti lateste spatele destul de mult si te inalta destul, totusi pentru a te inalta mult am auzit un secret la sala de forta, dupa ce trag astia de fiare si fac ca toate alea, stau cateva minute agatati in maini de o bara, unul din ei in clasa a 9-a avea cam 1.59, a terminat a 12-a cu 1.85 pentru ca timp 1 an in a 9-a se ducea de 3-4 ori pe saptamana la sala si la sfarsit statea agatat de bara aia, asta i-a declansat cresterea

| 37celsius a răspuns:

Inotul, partea cu latitul...