anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat am 15 ani, 1.67 inaltime, si fac in fiecare zi cate 40 flotari si 100 abdomene a cate 2 serii, 50 genoflexiuni si cate 100 ridicari cu gantera de 2 kg pe fiecare mana zilnic.Credeti ca sunt niste exercitii bune pentru varsta mea? Si ce alimentatie ar trebui sa am?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

E un antrenament de COPIL MIC.

1. muschii se dezvolta in zilele de pauza. Tu faci "zilnic", deci o sa cresti LENT si foarte putin

2. nu exista "ridicari", exista "flexii, extensii, fluturari", fiecare lucreaza alt muschi ( bratul are biceps, triceps, antebrat, etc. )

3. 100 de ridicari? faci MAXIM 8, POTI peste 8, maresti greutatea folosita.

Trebuie sa maresti GREUTATEA, nu numarul de repetari.

+ ca sunt o gramada de muschi pe care nu-i lucrezi ( gen spate, triceps, umeri, etc. ).

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Degeaba faci exercitii daca nu ai si o alimentatie buna! Daca vrei sa pui ceva pe tine trebuie sa mananci hrana care contine proteine ca de exemplu carnea(de orice fel de pui de peste etc.)Trebuie sa alergi minim 2h pe zi si exercitiile sunt urmatoarele geno-flexiuni, flotari, abdomene, tractiuni, barcute si incearca sa faci 4 serii a cate 25 de fiecare(fara oprire) adica 25 flotari, 25 abdomene etc. de 4 ori dar nu toate de odata multa bafta!(Apropo fara sa bei sucuri, cafele si porcarii de genu asta si la alimentatie trebuie sa elimini toate porcariile pe care le mananci ca chipsurile, pufuleti, ciocolata, etc.)

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

"pe zi"? Altu cu obsesia asta stupida.

| ScoicarMic a răspuns:

Cresterea in inaltime va fi din ce in ce mai mica daca te fortezi de la aceasta varsta. Ganterele pot fi o parte din problema si iti recomand sa faci o singura serie de abdomene.