| yAdrian a întrebat:

Sunt baiat am 16 ani, 1.77m si 69kg. As vrea sa mai slabesc. Ce produse cu L-carnitina(eventual si cu ceai verde) imi recomandati? Ar fi si mai bine daca ati fi incercat acel produs voi. Dau funda celui mai bun raspuns! Ms!
P.S.: Fac sala de forta, banda de alergare(15min/zi 5/7zile) si exercitiul acela cu "8min pentru un abdomen perfect", de slabit am slabit vreo 10kg dar greu.

11 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Fibrobar-r (cu ceai verde). E un baton pe care il poti folosi ca sa inlocuiesti o masa. Nu te satura, dar diminueaza senzatia de foame. Ti-as recomanda sa il consumi cu un iaurt degresat sau un fresh.

| BlueViP a răspuns:

Nu prea ar trebui sa mai slabesti. Alti baieti in situatia ta vor sa se ingrase

| Iamnotme a răspuns:

Continua tot asa, fa mai multe exercitii happy

| xxx8 a răspuns:

Pai mananca multa varza ajuta la slabit si consuma pe zi doua cani de ceai verde... sper ca nu mai trebuie sa mentionez ca trebuie sa faci si miscare de orice tip numai sa curga transpiratia

| MassEffect a răspuns:

Lasa ceaiul verde ia numai carnitina, 2 g inainte de antrenament si o sa mearga super, daca vrei ceva mai ieftin incearca http://www.redis.ro/ro/suplimente-nutrimaxx/58-l-carnitina.html

Totusi la greutatea ta nu cred ca trebuie sa mai slabesti, eu oersonal ti-as recomanda sa faci masa iarna asta si de prin luna martie sa incepi definirea.
P.S.:Eu am 1.72, 81 de kg de o saptamana am inceput perioada de masa si sper sa ajung la 86 pana in martie, deci tu la 1, 77 si 69 kg nu ai cine stie ce muschi pe tine.

| Bog312 a răspuns:

Eu zic ca daca faci sala nu mai e nevoie de nimic altceva.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Bog312):

Nu e chiar asa simplu

| Eooo98989898 a răspuns:

In primull rand! Nu te supara, nu e ok sa folosesti prosti dinasta,chiar daca slabesti organismul tau,e diferit pe intoreior, ceaiul verde nu e sanatos, o femeia a baut zilnic si a ajuns la spital cu o problema la oase ceva ca ii le manca ceaiul, na ma rog, in a slabi totul sta in 70 % dieta, Nu dinaceea drastica,dieta egala,nu zice nimeni sa manci mai putin, tu din contra, trebuie sa manci la fel de mult ca si pana acum, dar cu mase regulate! sa stii cand si cum, bea foarte multa apa! si 30% sport! e super bine ca faci, spre exemplu eu sunt o persoana, fara grasime pe corp, numai musculatura si manc foarte mult happy dar am momente cand nu mananc de fel! depinde de corpul fiecaruia! poti manca si cipsurii nu te opreste nimeni, dar cu masurahappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eooo98989898):

Esti doar un copil mic, nu?

DE CAND l-carnitina e o prostie? E unul din cele mai bune suplimente de slabit

| dann50 a răspuns:

Dupa cate spui tu la 1.77 si 69 de kg nu ai mai avea nevoie slabesti. Eu am 1.78 si 70 de kg si din contra spre deosebire de tine chiar vreau sa mai adaug 5kg +. Sunt mai multe de zis dar daca vrei sa dezbatem mai multe despre acest subiect imi poti lasa un mail/id mess/skype pe privat.

| fanatik20md a răspuns:

Continua sa este foarte bine dar alearga zilnic cel putin 1 km pe zi te va ajuta foarte mult