| PetrovCelIstet a întrebat:

Salut TPU! Sunt baiat si in timpul liber ma joc fotbal cu prietenii mei la stadion. Ei sunt de aceeasi varsta cu mine.

Bun, faza e ca joc fotbal, doar ca am un sut slab. Am incercat sa ma iau dupa aia de pe Youtube cum sa sutez, etc, dar tot nu reusec.
Prietenii mei, in shimb, au un sut puternic, adica din afara careului si mai mult, dau tare si pe sus. Eu i-am intrebat cu ce parte lovesc ei, iar ei au zis cu siretul.

Deci, cum se suteaza cu sirectul, ca am incercat mii de variante si tot nu prind tehnica, va rog sa ma ajutati cu o poza, videoclip ceva, va rog

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Colegii tai au ras de tine, fiindca "lovitura su siretul" este o gluma pe care o fac cu copii mai prostuti.

| Silviullet a răspuns:

Cel mai simplu mod de a reuzi da joci mai bine, e prin antrenament (vezi improved football pe Youtube). Ai nevoie de mult timp pentru a fi mai bun, nu te opri daca vezi ca nu ti iese.
Joaca in continuare cu prietenii tai, joci ce stii, cum stii. Găsește-ti punctele tale cele mai puternice, poate nu esti bun la șut, poate esti bun la viteza, sau la dribling, sau portar. Cauta-le jucatorilor cele mai slabe puncte, care stie sa dribleze, bate-l cu viteza, care știe cu viteza, bate-l cu dribling si asa mai departe. Spor la joc, si nu uita, ca fiecare are talentul lui.