| habbub a întrebat:

Sunt ectomorf, dupa BMI la limita dintre subponderal si normal, 173cm, 57kg, 16 ani.
Acum vreau sa pun niste carne pe mine si...:
*Am luat Eurovita - degeaba!
*Am luat Apperin - in 2 saptamani am pus 2 kg (in astea 2 saptamana. am mancat doar cartofi prajiti, snitele si beam Cola. - tot degeaba zic eu...
ACUM:
Vreau sa ajung pe la 63 de kg.
1. M-am gandit sa iau Vitamax, am auzit ca sunt bune pentru pofta de mancare, dupa care sa fac sport, acasa.
2. Sa ma duc la sala vreo luna. Ma gandesc ca facand mai mult sport as avea pofta de mancare si m-as ingrasa.
3. Sa iau... GFX8. Am inteles ca sunt ceva gen proteine... si am inteles ca si ingrasa si as incerca sa fac si mai mult sport acasa.

1/2/3? care?

Acasa am o haltera de 12 kg.

PS: va rog nu aberati daca nu stiti.

Dau funda daca doriti...

4 răspunsuri:
| Chris88 a răspuns:

Alterneaza exercitii fizice cu o dieta bogate in proteine, nu imi dau seama cum stai cu masa musculara, nu ma intereseaza sa te faci cat arnold, ideea e sa ai musculatura si fibra, pentru ca asa vei creste in greutate. Lasa medicamentele si vitaminele, pofta de mancare iti poti face alergand sau inotand.

| robyiyo a răspuns:

Aoleu, e total gresit cum faci. Nu mai lua toate prostiile si mananca bine. Ar trebui sa faci intre 5-8 luni de sala, in care sa ai macar 4 mese pe zi si sa iei niste suplimente (doarece, daca bagi multe proteine din astea in tine, la inceput, fara sa faci miscare, este fix ****). Dupa cateva luni de sala, in care ai mancat bine si ai tras bine, ti-as sugera niste Gigant pro Mass, 2 lingurite pe zi (una pe stomacul gol, si una dupa sala). Nu mai face prostia sa faci, ce ai facut si inainte, ca iti strici corpul aiurea.
SI RETINE, intr-o luna nu ai cum sa iei vreo 5 kg, numa muschi, trebuie munca de minim 1 o ora jumate, intensa, fara pauze la calculator si alte prostii. Oricum, du-te la sala si mai intreaba-l si pe instructorul de acolo, cum am facut si eu. Ceea ce ti-am spus mai sus, este indrumarea pe care am primit-o si eu de la instructorul meu si crede-ma ca rezultatele sunt incredibile!

| geonysxxl a răspuns:

3 frate asta numai in cazul in care ai chef si timp sa muncesti. daca nu o sa ajungi gen piedone happy

| iceteafoot13 a răspuns:

Si fratele meu avea o problema cu ingrasatul... bei cate o cana zilnic de suc de catina ( 2 degete grosime in cana iar restul apa ).te ingrasi cam 1 kg si un pic pe saptamana catina este f bogata in proteine lipide chestii glucoza vitamine etc ) vezi ca nu e buna faza cu mancatul cartofilor prajiti cola si alte fast food-uri, faci mai rau organismului tau, incearca ceva ma stanatos si bogat in proteine vitamine lipide etc. consulta-i pe parintii tai, cel mai bine, decat sa iti faci rau singur.