Alterneaza exercitii fizice cu o dieta bogate in proteine, nu imi dau seama cum stai cu masa musculara, nu ma intereseaza sa te faci cat arnold, ideea e sa ai musculatura si fibra, pentru ca asa vei creste in greutate. Lasa medicamentele si vitaminele, pofta de mancare iti poti face alergand sau inotand.
Aoleu, e total gresit cum faci. Nu mai lua toate prostiile si mananca bine. Ar trebui sa faci intre 5-8 luni de sala, in care sa ai macar 4 mese pe zi si sa iei niste suplimente (doarece, daca bagi multe proteine din astea in tine, la inceput, fara sa faci miscare, este fix ****). Dupa cateva luni de sala, in care ai mancat bine si ai tras bine, ti-as sugera niste Gigant pro Mass, 2 lingurite pe zi (una pe stomacul gol, si una dupa sala). Nu mai face prostia sa faci, ce ai facut si inainte, ca iti strici corpul aiurea.
SI RETINE, intr-o luna nu ai cum sa iei vreo 5 kg, numa muschi, trebuie munca de minim 1 o ora jumate, intensa, fara pauze la calculator si alte prostii. Oricum, du-te la sala si mai intreaba-l si pe instructorul de acolo, cum am facut si eu. Ceea ce ti-am spus mai sus, este indrumarea pe care am primit-o si eu de la instructorul meu si crede-ma ca rezultatele sunt incredibile!
3 frate asta numai in cazul in care ai chef si timp sa muncesti. daca nu o sa ajungi gen piedone
Si fratele meu avea o problema cu ingrasatul... bei cate o cana zilnic de suc de catina ( 2 degete grosime in cana iar restul apa ).te ingrasi cam 1 kg si un pic pe saptamana catina este f bogata in proteine lipide chestii glucoza vitamine etc ) vezi ca nu e buna faza cu mancatul cartofilor prajiti cola si alte fast food-uri, faci mai rau organismului tau, incearca ceva ma stanatos si bogat in proteine vitamine lipide etc. consulta-i pe parintii tai, cel mai bine, decat sa iti faci rau singur.
iwannabeperfect întreabă: