Simplu,nu faci nimic.Cu totii am avut, avem sau vom avea profesori care au ceva impotriva noastra.Eu am avut cel putin unul din asta atat in generala cat si in liceu.Si toti colegii mei aveau profesorul lor care nu-i suporta.Asta-i viata.Zii mersi ca este sport si nu alta materie importanta.Eu am prins la matematica si geografie in generala iar in liceu fizica si franceza.Sa nu mai zic ca invatam cel mai bine din clasa la toate materiile dar restul' lua 9-10 iar eu 7-8.Cu toate ca eram cuminte si nu deranjam niciodata orele.
Chiar daca nu e o materie importanta tot îți strică media generala
Stiu ca ti-o strica.Dar oricum nu prea ai ce sa-i faci.Sa te duci sa-i faci plangere pe la ministerul de invatamant inseamna timp, bani si nervi pierduti, plus ca o sa iti pui toti profesorii din scoala in cap si este posibil sa nu-i faca nimic.Nu i-au facut ei nimic profesoarei care a batut elevii din nu stiu ce clasa de prin Botosani (parca).Tot profesoara este in continuare si tot acolo. Oricum media de terminare a gimnaziului este irelevanta.La fel ca si liceul la care termini pentru ca toate sunt dezastru si toate merg dupa acelasi program de predare.Momentan esti mic si nu ai de unde sa stii lucrurile astea dar o sa imi dai dreptate peste vreo 8-10 ani.Bafta!
Si esti cracanat sau urat? Ceilalti profesori ti-au atras atentia asupra acestui aspect?
Nu, colegii au spus sa spun la diriginta. Am spus și toți au ținut cu mine, diriginta a spus că cică glumește și nu, nu mi-a mai zis niciun profesor asta, eu nu mă văd crăcănat și urât